Door 7 juli 2021 Lees verder →

Ashampoo WinOptimizer 2021

Ashampoo WinOptimizer 2021 is een gratis te downloaden Windows-optimalisatieprogramma. Meerdere modules om het systeem schoon te maken, te versnellen en te analyseren maken het programma het perfecte controlecentrum voor Windows computer. Het programma is geschikt voor computers die draaien op Windows 7, 8 of 10.

De module Web surfing sporen wissen elimineert webbrowsersporen en de module Register defragmenteren consolideert de Register database om Windows-systemen te versnellen. Andere modules zoals Windows-services beheren, Opstartproces optimaliseren, Uw internetberbindiong optimaliseren of Lopende processen beheren maken PC’s slanker en sneller of maken middelen vrij. Onnodige bestanden, diensten of processen worden verwijderd of uitgeschakeld, wat ook de privacy van de gebruiker ten goede komt. Speciale privacymodules zoals Privacy instellingen configureren en en Privacy instellingen Win10 configureren voorkomen het verzamelen van privé-gegevens aanzienlijk, een uitkomst speciaal voor Windows 10 gebruikers! Systeemanalyse is een andere belangrijke kracht van Ashampoo WinOptimizer 2021. De software biedt uitgebreide details over geïnstalleerde hard- en software, die bijzonder nuttig zijn voor het oplossen van problemen. Ingebouwde systeem- en HDD benchmarks helpen bij het nauwkeurig bepalen van de prestaties van individuele systeemcomponenten.

De module bestandsbeheer geeft waardevolle inzichten in het gebruik van schijfruimte en maakt het gemakkelijk om middelenvreters (resource hogs) op te sporen. De meegeleverde bestandsgereedschappen zijn bijzonder populair en omvatten modules zoals bestanden permanent verwijderen om gevoelige bestanden permanent te wissen, Bestanden versleutelen of splitsen om bestanden te versleutelen of op te splitsen, en Bestanden herstellen om per ongeluk verwijderde bestanden te herstellen. Al met al beschikt Ashampoo WinOptimizer 2021 over meer dan 20 modules om gebruikers te helpen het meeste uit hun Windows PC’s te halen. Het programma kan hier worden gedownload. Er is een internetverbinding vereist om Ashampoo WinOptimizer 2021 te activeren.

Kijk voor meer informatie op www.ashampoo.com.

Geplaatst in: Home Office