Door 27 november 2020 Lees verder →

Ontdek iOS 14 voor iPhone & iPod

Apple heeft recent in de vorm van iOS 14 een nieuw besturingssysteem voor iPhone en iPod op de markt gebracht. Dit nieuwe besturingssysteem bevat tal van verbeteringen en vernieuwingen. In het boek Ontdek iOS 14 voor iPhone & iPod (ISBN 9789463561822) van uitgeverij Van Duuren Informatica gaat auteur Henny Temmink uitgebreid in op het werken met iOS 14.

Van een eerste kennismaking met iOS 14 tot en met het gebruik van de verbeterde en nieuwe apps: u leert met dit 562 pagina’s tellende boek in de hand vrij vlot om het meeste uit iOS 14 te halen. Het boek telt tien hoofdstukken, te weten: Kennismaking met iOS 14, Accounts en iCloud; Apple ID en iCloud, Delen; Contacten; Communicatie; Mail en Agenda; Camera en co; Muziek en TV; en tot slot Safari. In het eerste hoofdstuk Kennismaking met iOS 14 worden de nieuwigheden van iOS 14 opgesomd en passeren de belangrijkste functies de revue. In de volgende hoofdstukken wordt dieper ingegaan op specifieke onderwerpen als het werken met accounts, iCloud, iTunes, Adresboek, FaceTime, Berichten, Mail en Agenda. In het achtste hoofdstuk staat de camera centraal en muziek, Airplay en dergelijke komen uitgebreid aan bod in het negende hoofdstuk. Ook de werking van iTunes en het kopen van films, boeken, muziek en apps in de App Store komt uitgebreid aan bod. Alle functies en diensten worden stapsgewijs en in heldere taal uitgelegd. Dit alles maakt dit boek bij uitstek geschikt voor beginners en een prima naslagwerk voor meer ervaren iOS-gebruikers. Het kost € 27,99 en is onder andere te koop bij Bol.com. Aanbevolen!

Geplaatst in: Boeken