Door 14 februari 2019 Lees verder →

Beveiliging, privacy en back-uppen van een Windows 10-pc of laptop

Het beveiligingen van uw computer en bewaren van uw privacy bij het surfen op internet is erg belangrijk. Maar welke maatregelen moet u nemen om veilig gebruik te maken van internet zonder virussen op uw pc te krijgen? Wat kunt u doen om te voorkomen dat cybercriminelen er met uw persoonlijke gegevens vandoor gaan? Hoe zorgt u ervoor dat u veilig internetbankiert en online winkelt? U moet er toch niet aan denken dat uw persoonlijke gegevens op straat liggen of uw bankrekening wordt geplunderd! Bij uitgeverij Visuals Steps is onder de naam Beveiliging, privacy en back-uppen van een Windows 10-pc of laptop (ISBN 9789059054752) een boek verkrijgbaar met als onderwerp de beveiliging van en het veilig omgaan met een Windows 10-pc of laptop.

Het 200 pagina’s tellende boek telt vijf hoofdstukken, genaamd Uw computer beveiligen, Uw privacy bewaren, Veilig op internet, Back-ups maken en Uw computer opruimen. In het eerste hoofdstuk wordt met stap-voor-stapinstructies volgens de bekende Visual Steps-methode uit de doeken gedaan hoe u uw computer beveiligt tegen virussen en spyware. In de volgende twee hoofdstukken leert u hoe u uw privacy kunt bewaren tijdens het surfen op internet en hoe u veilig online kunt bankieren, winkelen en betalen. In het vierde hoofdstuk wordt aandacht besteed aan het regelmatig maken van een back-up. Dit is uiterst belangrijk, want met een reservekopie raakt u bij een computercrash geen waardevolle, persoonlijke bestanden en foto’s kwijt. Onderhoud is het laatste onderwerp van het laatste hoofdstuk in dit boek. De computer wordt opgeschoond door programma’s en onnodige bestanden te verwijderen en uitgelegd wordt hoe de harde schijf te controleren om de pc efficiënter te laten werken. Kortom, een zeer complete titel die onmisbaar is voor iedere Windows 10-gebruiker die gesteld is op goede beveiliging, privacy en een goed werkende computer! Het boek kost € 19,99 en is onder andere te koop bij Bol.com. Aanbevolen!

Geplaatst in: Boeken