Door 22 februari 2019 Lees verder →

Ashampoo WinOptimizer 2019

De Duitse softwarefabrikant Ashampoo heeft in de vorm van WinOptimizer 2019 een nieuwe versie van dit handige hulpprogramma voor Windows-gebruikers op de markt gebracht. Ashampoo WinOptimizer 2019 draagt zorg voor een effectieve Windows optimalisatie, herstelt fouten en bewaart de meest optimale instellingen voor een soepel draaiend Windows-systeem. Verschillende modules geven de gebruiker de mogelijkheid om hun Windows-systemen individueel aan te passen, te analyseren en te optimaliseren. Het beste nieuws is dat dit hulpprogramma na registratie gratis mag worden gebruikt.

Ashampoo WinOptimizer 2019 telt maar liefst ruim 20 verschillende modules, verdeelt over de groepen Systeemonderhoud, Prestaties verbeteren, Windows aanpassen, Systeem analyseren, Bestandsbeheer en Algemeen. De module One Click Optimizer is bij veel gebruikers favoriet, omdat het met één klik harde schijven van rommel ontdoet, corrupte snelkoppelingen repareert en onnodige cookies en/of de browsergeschiedenis wist. Naast bescherming van de privacy kunnen gebruikers met WinOptimizer 2019 ook diverse Windows-instellingen aanpassen om te bepalen hoe Windows informatie terugkoppelt naar Microsoft. De ingebouwde systeemanalyse geeft gedetailleerde informatie over de distributie van de bestanden en potentiële fouten. Voor maximale prestaties schakelt WinOptimizer 2019 onnodige diensten (services) en autostart elementen (entries) uit om processor en geheugen (resources) voor meer belangrijke processen vrij te houden.

De uitgebreide tweaking module biedt toegang tot honderden systeeminstellingen die invloed hebben op zowel de prestaties van Windows als zijn uiterlijk. Voeg daarbij de efficiënte defragmentatietool en de mogelijkheid om bestanden voor eens en altijd te wissen en je hebt echt een totaalpakket voor het onderhoud en het optimaliseren van Windows. Effectieve privacybescherming wordt bereikt door middel van twee geïntegreerde modules. De eerste schakelt Windows telemetrie functies uit om te voorkomen dat het systeem naar huis belt, terwijl de tweede uw gevoelige bestanden versleutelt en met een wachtwoord beveiligt. Andere gereedschappen zijn HDD Benchmark om de lees- en schrijfprestaties van uw harde schijven te meten en Context Manager om ongeldige bestandsassociaties te herstellen. Alle cleaners zijn bijgewerkt om alle huidige software te ondersteunen. Als eerste bevat Ashampoo WinOptimizer 2019 nu tevens een SSD-wizard om de levensduur van uw SSD’s en de algemene prestaties met Windows te verbeteren. De intuïtieve en logische gebruikersinterface is ideaal voor beginners, maar ook ervaren Windows-gebruikers kunnen veel baat hebben van dit gratis programma. Aanbevolen!

Kijk voor meer informatie op www.ashampoo.com.

Geplaatst in: Home Office