Door 7 december 2018 Lees verder →

Ontdek iOS 12

Apple heeft recent in de vorm van iOS 12 een nieuw besturingssysteem voor iPhone en iPad op de markt gebracht. Dit nieuwe besturingssysteem bevat tal van verbeteringen en vernieuwingen. In het boek Ontdek iOS 12 voor iPhone & iPad (ISBN 9789463560689) van uitgeverij Van Duuren Informatica gaat auteur Henny Temmink uitgebreid in op het werken met iOS 12.

Van een eerste kennismaking met iOS 12 tot en met het gebruik van de verbeterde en nieuwe apps: u leert met dit 272 pagina’s tellende boek in de hand vrij vlot om het meeste uit iOS 12 te halen. Het boek telt tien hoofdstukken, te weten: Kennismaking met iOS 12, Accounts en iCloud; Delen; Contacten; Communicatie; Mail en Agenda; Camera en co; Muziek en Video’s; Safari en de stores; en tot slot Kaarten. In het eerste hoofdstuk Kennismaking met iOS 12 worden de nieuwigheden van iOS 12 opgesomd en passeren de belangrijkste functies de revue. In de volgende hoofdstukken wordt dieper ingegaan op specifieke onderwerpen als het werken met accounts, iCloud, iTunes, Adresboek, FaceTime, Berichten, Mail en Agenda. In het zevende hoofdstuk staat de camera centraal en muziek en video’s komen uitgebreid aan bod in het achtste hoofdstuk. Ook de werking van iTunes en het kopen van films, boeken, muziek en apps in de App Store komt uitgebreid aan bod. En in het laatste hoofdstuk wordt uitgelegd hoe men zich onderweg met Kaarten kan oriënteren. Alle functies en diensten worden stapsgewijs en in heldere taal uitgelegd. Dit alles maakt dit boek bij uitstek geschikt voor beginners en een prima naslagwerk voor meer ervaren iOS-gebruikers. Het kost € 25,99 en is onder andere te koop bij Bol.com. Aanbevolen!

Geplaatst in: Boeken