Door 21 december 2018 Lees verder →

Epson EcoTank ET-4700

De Epson EcoTank ET-4700 biedt gebruikers een praktische oplossing om hun inktkosten aanzienlijk te verlagen. Hoe kan EcoTank dergelijke besparingen leveren? Dit komt doordat het EcoTank-concept wezenlijk verschilt van de meeste printers. EcoTank-printers zijn voorzien van grote inkttanks die worden gevuld met de inkt uit de meegeleverde inktflessen. Er worden dus geen inktpatronen gebruikt.

Gebruikers hebben vanaf het allereerste begin voldoende inkt om duizenden pagina’s af te drukken. Dat betekent dat ze tijd en geld kunnen besparen, omdat ze niet steeds inktpatronen hoeven te vervangen. Hoewel de inkt maar zelden bijgevuld zal moeten worden, zijn er losse inktflesjes beschikbaar tegen een scherpe prijs. Dit innovatieve ontwerp betekent dat gebruikers kunnen profiteren van aanzienlijke besparingen, met gemiddeld 90% lagere inktkosten. Met slechts één set inktflesjes beschikt de gebruiker over het equivalent van 88 inktpatronen. Dat betekent dat maar liefst 4.500 pagina’s in zwart-wit en 7.500 in kleur kunnen worden afgedrukt.

Afdrukken vanaf mobiele telefoons, tablets en laptops is met EcoTank eenvoudiger dan ooit. Via WiFi en WiFi Direct stuurt u documenten gemakkelijk naar de printer met behulp van de Epson iPrint- app, om snel en direct vanaf smart devices af te drukken. Via Epson Email Print is het zelfs mogelijk bestanden vanaf vrijwel overal ter wereld naar de printer te sturen. De 4-in-1 ET-4700 EcoTank-printer kan echter veel meer dan alleen de inktkosten verlagen. Dit model kan elke taak met gemak aan en wordt geleverd met een automatische documentinvoer van 30 pagina’s, fax- en Ethernetaansluiting. Hiermee vormt het een ideale oplossing voor drukke gezinnen en kleine kantoren.

De Epson EcoTank ET-4700 is vanaf januari 2019 verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 399,-.

Kijk voor meer informatie op www.epson.nl.

Geplaatst in: Home Office