Door 13 november 2018 Lees verder →

Samsung kondigt uitvouwbare smartphone aan

Samsung heeft op de Samsung Developer Conference 2018 een uitvouwbare smartphone aangekondigd. Het bedrijf biedt met One UI en Infinity Flex Display compleet nieuwe ervaringen en mogelijkheden. Zo vouw je je smartphone binnenkort op en maak je hem weer groter als je dat nodig hebt. Met One UI introduceert Samsung een nieuwe en intuïtieve gebruikersinterface. Het strakke en minimalistische design houdt de relevante content aan de onderkant van het scherm, wat perfect is voor bediening met één hand.

De ervaring is zo vormgegeven dat je niet wordt afgeleid en makkelijk navigeert. Het Infinity Flex Display combineert het beste van twee werelden: een compacte smartphone die je kunt uitvouwen tot een groot display. Multitasken, content bekijken, browsen, connecten – je doet het allemaal zonder onderbreking terwijl je het scherm uitvouwt van klein naar groot formaat. Je mobiele ervaring past zich naadloos aan het veranderende scherm aan en tegelijkertijd kun je ook nog eens drie actieve apps open hebben. Samsung betrekt ontwikkelaars nauw bij de ontwikkeling van het Infinity Flex Display. Door samenwerking met Google en de Android developer community profiteert iedereen straks direct optimaal van alle mogelijkheden die deze baanbrekende innovatie biedt.

Kijk voor meer informatie op www.samsung.com/nl/discover.

Geplaatst in: Mobiliteit & Navigatie