Door 30 oktober 2018 Lees verder →

Nieuwe Dell monitoren

Dell heeft haar gamma UltraSharp-monitors uitgebreid met diverse nieuwe modellen. De Dell UltraSharp 49 Curved, 32 4K USB-C en 34 Curved USB-C-monitors zijn uitgerust met enkele opvallende functies. Zo biedt Picture-by-Picture de gebruiker multitasking-inhoud van twee verschillende pc’s. Een built-in toetsenbord, video en muis laten gebruikers tussen twee computers schakelen (en inhoud bewerken) met behulp van slechts één enkel toetsenbord en muis.

Deze nieuwe UltraSharp-monitors zijn uitgerust met USB-C-connectiviteit waardoor je met slechts één kabel de aangesloten laptop kan opladen terwijl je tegelijkertijd data- en videosignalen verstuurt. In alle UltraSharp-monitors zitten standaard de volgende functies: volledig instelbare voet voor optimalisatie van het gebruikerscomfort: hoogte verstellen, kantelen, draaien en pivoteren; scherm zonder flikkering en ComfortView: emissie van blauw licht verminderen om het oogcomfort te optimaliseren; eenvoudige Dell Display Manager-software: meerdere applicaties organiseren voor efficiëntere multitasking; premium Panel Exchange, en Dell Advanced Exchange Service (voor een periode van drie jaar).

Dell UltraSharp 49 gebogen monitor

’s Werelds eerste 49-inch gebogen dual QHD-monitor biedt een ultrabrede beeldverhouding van 32:9. Deze monitor biedt een indrukwekkende ervaring en is de ideale vervanging van twee 27-inch QHD-monitoren. Dankzij de grote schermresolutie (5120 x 1440) en IPS-technologie krijgen gebruikers meer scherpe en fijne details te zien met consistente kleuren in een brede kijkhoek. De Dell UltraSharp 49 Curved monitor (U4919DW) heeft een adviesprijs van € 1390,-.

Dell UltraSharp 32 4K USB-C-monitor

Dankzij de Ultra HD 4K-resolutie zie je vier keer zoveel details als met Full HD. De VESA-gecertificeerde DisplayHDR 400 ondersteunt het afspelen van HDR-inhoud. Afbeeldingen verschijnen in levendige kleuren met details die voorheen moeilijk te zien waren, met maximaal 400 nits helderheid (standaard) en een kleurdiepte van 1,07 miljard kleuren. De monitor is vrijwel randloos dankzij de InfinityEdge. De Dell UltraSharp 32 4K USB-C-monitor heeft een adviesprijs van € 975,-.

Dell UltraSharp 34 curved USB-C-monitor

Het brede 34-inch gebogen scherm (WQHD resolutie [3440 x 1440] en IPS-technologie) met een beeldverhouding van 21:9 biedt een groot werkgebied op het scherm en is ideaal voor multitasking. Ingebouwde dual 9W-luidsprekers bezorgen het juiste geluid bij de beeldervaring. De Dell UltraSharp 34 gebogen USB-C-monitor (U3419W) heeft een adviesprijs van € 1084,-.

Dell UltraSharp 24 en 27 USB-C-monitoren

De Dell UltraSharp 24 en 27 USB-C-monitoren hebben elk een dun zijprofiel en een kleine basis om de ruimte op een bureau maximaal te kunnen benutten. Dit sluit goed aan bij het steeds kleiner worden van moderne kantoorruimtes. De monitor levert een edge-to-edge-kijkervaring en is ideaal voor een naadloze opstelling met meerdere monitors. De 24-inch (FHD) en 27-inch (QHD) monitoren worden geleverd met twee verschillende opties, met en zonder USB-C-connectiviteit. De Dell UltraSharp 24 USB-C-monitor (U2419HC) heeft een adviesprijs van € 321,- en de Dell UltraSharp 27 USB-C-monitor (U2719DC) is nu beschikbaar voor een adviesprijs van € 585,-.

Kijk voor meer informatie op www.dell.nl.

Geplaatst in: Home Office