Door 31 augustus 2018 Lees verder →

Nikon lanceert met D3500 een nieuwe reflexcamera

Nikon heeft met de D3500 een nieuwe digitale reflexcamera voor amateurfotografen op de markt gebracht. Het betreft een compacte reflex met een 24,2-megapixel beeldsensor en een nieuwe ergonomische vormgeving met een diepe grip en knoppen die ruim naast elkaar zijn geplaatst. De Nikon D3500 legt beelden met rijke details vast bij elk soort licht.

De grote beeldsensor en het grote lichtgevoeligheidsbereik van 100-25600 ISO produceren gedetailleerde foto’s en Full HD-video’s die met een smartphone niet kan worden bereikt. De autofocus houdt onderwerpen perfect scherp en door de hoge snelheid bij continuopnamen van 5 bps kunnen gebruikers voor elke seconde vijf prachtige beelden vastleggen. Dankzij de robuuste objectiefvatting van de camera kan men gemakkelijk verschillende Nikkor-objectieven verwisselen en verkennen: men kan zelfs zwaardere teleobjectieven gebruiken zonder dat men zich zorgen hoeft te maken over slijtage. De camera voelt direct comfortabel in de hand en de achterzijde van de camera biedt voldoende ruimte om de duim te laten rusten.

Met de populaire Hulpstand van Nikon is fotograferen kinderspel, omdat de gebruiker te zien krijgt hoe instellingen kunnen worden aangepast om foto’s en video’s de gewenste stijl mee te geven. Dankzij de lange gebruiksduur van de accu kunnen gebruikers van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat blijven fotograferen. De app SnapBridge voor iOS en Android maakt een altijd beschikbare verbinding tussen deze camera en een smartphone of tablet mogelijk. Daardoor kan men met gemak ter plekke foto’s van reflexkwaliteit met anderen delen. De Nikon D3500 maakt deel uit van een uit te breiden fotografiesysteem dat met elke gebruiker meegroeit. Met de Nikkor-objectieven, Speedlight-flitsers van Nikon en nog veel meer kan men zijn of haar creatieve mogelijkheden uitbreiden.

De Nikon D3500 kits (body met AF-P 18-55VR of 18-105VR zoomobjectief) zijn vanaf 20 september 2018 te koop voor een adviesprijs van € 539,- en € 689,-.

Kijk voor meer informatie op www.nikon.nl.

Geplaatst in: Fotografie & Film