Door 26 april 2018 Lees verder →

Canary brengt een verbeterde app uit

Canary, makers van de Canary All-in-One en Canary Flex beveiligingscamera’s, heeft een update van hun app uitgebracht. In deze nieuwe versie 2.15.0 heeft men nog meer controle over de recent toegevoegde functie Person Detection. Men kan er nu voor kiezen om alleen notificaties te ontvangen als er mensen worden gesignaleerd.

De nieuwe functie Person Detection gebruikt machine learning technologie om personen accuraat te kunnen herkennen in beelden gemaakt met een Canary beveiligingscamera. De gebruiker krijgt bij signalering van een persoon een specifieke persoonsmelding toegestuurd. De gebruikelijke bewegingsmeldingen van niet-personen blijft ook bestaan. Gebruikers kunnen nu nog beter instellen wat ze wel of niet aan notificaties wensen te ontvangen. Je kunt op de hoogte worden gehouden van alle bewegingen of via de nieuwe optie Record people only alleen maar meldingen krijgen als er een persoon is gesignaleerd. Deze optie is natuurlijk erg handig voor mensen met huisdieren. Lees voor meer informatie over de Canary beveiligingscamera onze uitgebreide test hier!

Kijk voor meer informatie op canary.is.

Geplaatst in: Domotica