Door 13 maart 2018 Lees verder →

101 tips en trucs voor Windows 10

Windows 10 is inmiddels ruim twee jaar op de markt en op een groot aantal pc’s geïnstalleerd. Het afgelopen jaar zijn er ook diverse grote updates uitgebracht. Bij uitgeverij Van Duuren Informatica is dan ook een tweede, geactualiseerde editie verschenen van het boekje 101 tips en trucs voor Windows 10 (ISBN 9789463560276). Hierin staan 101 handige, nuttige en leuke tips die Windows 10 prettiger in het gebruik, veiliger of stabieler maken.

Het 102 pagina’s tellend boekje telt zes hoofdstukken, te weten Productiviteit, Internet en netwerk, Uiterlijk en foto’s, Accounts en beveiliging, Geavanceerde zaken, en Windows 10 Fall Creators Update. Of het nu gaat om sneltoetsen voor dagelijks gebruik, schermfoto’s maken, een browserpagina naar een slimme tv streamen, accounts synchroniseren, de opslaglocatie van apps wijzigen of het verkleinen van een partitie gaat: dit boekje heeft er een leerzame of bruikbare tip over! Bij een groot aantal tips staat ter illustratie tevens een screendump. In het laatste hoofdstuk komt in een achttal tips ook de laatste grote update van Windows 10 aan bod. Al met al een prima boekje om wegwijs te worden in Windows 10. Het kost € 14,99 en is onder andere te koop bij Bol.com.

Geplaatst in: Boeken