Door 30 juni 2017 Lees verder →

Plantronics introduceert nieuwe bluetooth headsets

Plantronics heeft met de nieuwe Voyager 3200-serie een aantal nieuwe bluetooth headsets geïntroduceerd, die in het oor worden gedragen, een ergonomische en slanke vormgeving hebben en ontworpen zijn voor mobiele professionals die premium audioprestaties en veelzijdigheid willen. De microfoons met noise-cancelling technologie bieden overal kristalhelder geluid en comfort

De Voyager 3200-serie omvat verschillende versies evenals een UC-variant. Deze Voyager 3200 UC is standaard voorzien van een draagbare oplader en omvat een hifi-bluetooth-USB-audioprocessor voor een eenvoudige verbinding met een Mac, pc, tablet of smartphone voor unified communication-applicaties. Daarnaast werkt hij met Plantronics Manager Pro, een extra dienst die IT-managers meer inzicht geeft in de implementatie en het gebruik van apparaten. De standby-tijd van de Voyager is zeven dagen en de gesprekstijd bedraagt zes uur. Dit kan met 10 uur verlengd worden dankzij het optionele draagbare oplaadetui. Het ontwerp met drie microfoons met verbeterde digitale signaalprocessoren (DSP’s) scheiden spraak van achtergrondgeluid en bieden duidelijke spraakkwaliteit aan beide zijden van de lijn. Gebruikers kunnen bovendien profiteren van toegang tot een speciale smartphone-assistent en gesproken mute-herinneringen.

Functies

De Voyager headsets zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van de mobiele werker met tal van functies en voordelen, waaronder:

  • Een dynamische mute alert, die gebruikers onmiddellijk waarschuwt wanneer ze beginnen te spreken terwijl de mutefunctie is ingeschakeld.
  • Smart sensoren, die gesprekken automatisch beantwoorden of doorschakelen door de headset op te zetten. Door het dragen van de headset en eenvoudig ‘answer’ (beantwoorden) of ‘ignore’ (negeren) uit te spreken, kunnen binnenkomende gesprekken beheerd worden. (Volledige slimme sensormogelijkheden worden mogelijk gemaakt via de Plantronics Hub voor mobiel of desktop gebruik.)
  • Spraakmeldingen, die de naam van de beller, de verbindingsstatus en gesprekstijd doorgeven.
  • Tot 30 meter draadloos bereik met apparaten die klasse 1 bluetooth ondersteunen.
  • Eenvoudig pairen dankzij NFC.
  • Het activeren van Siri, Google Now of Cortana met een simpele druk op de knop.
  • Wideband‐ready voor hoogwaardige pc-telefonie en HD Voice met compatibele apparaten.
  • Plantronics SoundGuard-technologie biedt bescherming tegen onverwachte harde geluiden om gehoorschade te voorkomen.

Dankzij de samenwerking met Plantronics Hub voor Windows, Mac, iOS en Android is het onder andere mogelijk een verloren headset terug te vinden, de taal te wijzigen en instellingen en waarschuwingen aan te passen op de persoonlijke voorkeuren. De Voyager 3200-headsets zijn beschikbaar vanaf juli. De prijzen variëren van € 99,99 tot € 139,99. De Voyager 3200 UC is vanaf september beschikbaar en heeft een adviesprijs van circa € 216,99.

Kijk voor meer informatie op www.plantronics.com.

Geplaatst in: Home Office