Door 25 april 2017 Lees verder →

Mac toetscombinaties

Bij uitgeverij Van Duuren Media is een derde editie verschenen van het handig boekwerkje met daarin alle Mac toetscombinaties. Dankzij de besproken toetscombinaties in Mac toetscombinaties (ISBN 9789059409569) kun je vele handelingen overslaan bij het werken op je Mac computer.

Je hoeft geen tijd meer te verspillen aan het zoeken in menu’s, want je hebt alle functies direct binnen handbereik. Dit scheelt veel tijd! In dit handige boekje vind je toetscombinaties voor programma’s die standaard op iedere Mac zitten, zoals Mail, Safari, Kaarten, FaceTime, Agenda, Pages, Keynote, GarageBand, iTunes, iMovie en Foto’s. Je leert bijvoorbeeld hoe je snel speciale tekens invoert en teksten en afbeeldingen kopieert, maar ook hoe je gemakkelijk door je muziek in iTunes bladert. Het compacte boekje telt 110 pagina’s en wordt geleverd inclusief een webversie waardoor men ook online toegang heeft tot de inhoud. Een prima naslagwerkje dat € 9,99 kost en onder andere verkrijgbaar is bij Bol.com.

Geplaatst in: Boeken