Door 16 maart 2017 Lees verder →

Visuele stappengids Windows 10

Bij uitgeverij Visuals Steps is in de reeks Visuele stappengidsen een nieuwe titel verschenen met het besturingssysteem Windows 10 als onderwerp. De serie Visuele Stappengidsen is geschreven volgens de Visual Steps Beknopt-methode: een compact geschreven instructiemethode waarin knoppen en opdrachten visueel worden weergegeven. De Visuele stappengids Windows 10 (ISBN 9789059054738) geeft antwoord op vragen als: hoe maak ik een back-up, hoe wijzig ik mijn wachtwoord, hoe download ik een app, hoe maak ik een snelkoppeling, hoe importeer ik foto’s van een digitale camera naar mijn pc en vele andere veelvoorkomende gebruikersvragen.

Per onderwerp wordt een afgeronde, efficiënte serie stappen getoond. Door de visuele weergave van de stappen kunnen de handelingen gemakkelijk worden nagedaan. Het 216 pagina’s dikke boek telt 13 hoofdstukken: Werken met het menu Start, Het bureaublad en de taakbalk, Instellingen, Bestandsbeheer, Edge, De apps Mail en Personen, Tekstverwerking, Onderhoud, Gebruikersaccount, Branden en externe apparatuur, Media, Thuisgroepen en deelopties, en Standaard apps. Het boek wordt afgesloten met een begrippenlijst en index. Al met al een prima naslagwerk voor iedere Windows 10-gebruiker die af en toe een handig geheugensteuntje nodig heeft. Het boek kost slechts € 12,95 en is onder andere te koop bij Bol.com.

Geplaatst in: Boeken