Door 7 maart 2017 Lees verder →

Het Complete Boek Windows 10 tweede editie

Bij uitgeverij Van Duuren Informatica is een tweede editie verschenen van hun naslagwerk over Windows 10. In Het Complete Boek Windows 10 tweede editie (ISBN 9789059409477) behandelen auteurs Peter Doolaard, Peter Kassenaar, John Vanderaart, Erwin Olij en Bob van Duuren de nieuwste versie – inclusief de recent verschenen Jubileumupdate – van het veelzijdige besturingsprogramma van Microsoft, dat ook op tablets gebruikt kan worden. Microsoft heeft alles uit de kast gehaald bij deze nieuwste versie om het werken met de computer nog verder te vereenvoudigen en in die opzet is het bedrijf zeker geslaagd.

Dit ruim 700 pagina’s tellende boek wijst u snel de weg in de (nieuwe) mogelijkheden en functies, zoals het werken met het nieuwe menu Start, het werken met apps en de vele basisvoorzieningen. In 30 hoofdstukken, verdeeld over de thema’s Introductie en dagelijks gebruik, Geavanceerde zaken, Windows 10 in het netwerk, en Productiviteit, passeren alle relevante zaken de revue. Aan bod komen zaken als: Basishandelingen in het nieuwe menu Start ontdekken, Apps downloaden uit de Windows Store, Het bureaublad aanpassen en bestanden beheren, Bestanden zoeken, afdrukken, scannen en opslaan, Schijven beheren en taken automatiseren, De computer delen en een netwerk inrichten, Werken met beveiligings- en systeemherstelopties, Verbinden met internet, Werken met Edge, Mail, Agenda, Personen en OneDrive, Werken met foto’s, muziek en andere media. Al met al loodst dit boek u soepel door de vernieuwingen en geeft het snel antwoord op al uw Windows 10 vragen. U kunt het zowel gebruiken als zelfstudiegids of als naslag bij het oplossen van computerproblemen. Het boek kost € 49,99 en is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com. Aanbevolen!

Geplaatst in: Boeken