Door 14 februari 2017 Lees verder →

Epson introduceert nieuwe EcoTank-printers

De EcoTank-printer heeft weliswaar een wereldwijde verkoop bereikt van ruim 15 miljoen apparaten, maar dit heeft Epson er niet van weerhouden om verdere verbeteringen aan te brengen. Iedereen kan nu profiteren van de populaire Epson-printer zonder inktpatronen met de nieuwe, veel slankere vormgeving. Met het nog compactere design passen de nieuwste instapmodellen van EcoTank-printers, de ET-2600 en ET-2650, in zelfs de meest bescheiden ruimten.

 

Net als de andere EcoTank-printers in de reeks, zijn de ET-2600 en ET-2650 ontworpen om een probleemloze en betaalbare afdrukoplossing voor thuis te bieden. Deze innovatieve modellen zonder inktpatronen worden geleverd met een inkttanksysteem met een zeer hoge capaciteit, dat kan worden bijgevuld door middel van grote inktflessen. Dit betekent dat eventuele frustratie – wanneer u zonder inkt komt te zitten op ongewenste momenten – tot het verleden behoort. De instapmodellen ET-2600 en ET-2650 worden geleverd met genoeg inkt voor een indrukwekkende afdrukcapaciteit van 4500 pagina’s in zwart-wit en 7500 in kleur. Dankzij de uiterst lage kostprijs per pagina en de grotere afdrukcapaciteit tussen navulbeurten, bieden deze modellen een voordelige en efficiënte oplossing die de gebruiker een gemiddelde besparing van 74% op de afdrukkosten kan opleveren.

Gebruiksvriendelijk

De probleemloze printers zijn ook gebruiksvriendelijk, met een eenvoudig setup proces van slechts drie stappen – inkttank vullen, installeren en afdrukken – en mobiel afdrukken met de diverse gratis Epson-apps. Wanneer de originele inkt uiteindelijk toch opraakt, is het bovendien eenvoudig en betaalbaar om de inkttanks weer te vullen met Epson navulflessen. De navulflessen bieden uiteraard ook een hoog rendement, zodat de gebruiker zonder onderbreking door kan gaan met het afdrukken van duizenden pagina’s. EcoTank-printers bieden een duurzame en betrouwbare afdrukoplossing. De printers produceren heldere, scherpe en nauwkeurige afdrukken dankzij de duurzame en betrouwbare Micro Piezo-technologie van Epson en originele Epson-inkt. Het speciaal ontwikkelde en geïntegreerde ontwerp biedt extra gemoedsrust dankzij een uitgebreide garantie (bij productregistratie) voor 3 jaar of 30.000 pagina’s.

De Epson ET-2600 en ET-2650 zijn verkrijgbaar vanaf februari 2017 voor een prijs van respectievelijk € 269,- en € 299,-.

Kijk voor meer informatie op www.epson.nl.

Geplaatst in: Home Office