Door 9 februari 2017 Lees verder →

Ashampoo WinOptimizer 2017

De Duitse softwarefabrikant Ashampoo heeft in de vorm van WinOptimizer 2017 een handig hulpprogramma voor Windows-gebruikers op de markt gebracht. Ashampoo WinOptimizer 2017 draagt zorg voor een effectieve Windows optimalisatie, herstelt fouten en bewaart de meest optimale instellingen voor een soepel draaiend Windows-systeem. Verschillende modules geven de gebruiker de mogelijkheid om hun Windows-systemen individueel aan te passen, te analyseren en te optimaliseren. Het beste nieuws is dat dit hulpprogramma na registratie gratis mag worden gebruikt.

Ashampoo WinOptimizer 2017 telt maar liefst 25 verschillende modules, verdeelt over de groepen Systeemonderhoud, Prestaties verbeteren, Windows aanpassen, Systeem analyseren, bestandsbeheer en Algemeen. De module One Click Optimizer is bij veel gebruikers favoriet, omdat het met één klik harde schijven van rommel ontdoet, corrupte snelkoppelingen repareert en onnodige cookies en/of de browsergeschiedenis wist. Naast bescherming van de privacy kunnen gebruikers met WinOptimizer 2017 ook diverse Windows-instellingen aanpassen om te bepalen hoe Windows informatie terugkoppelt naar Microsoft. De ingebouwde systeemanalyse geeft gedetailleerde informatie over de distributie van de bestanden en potentiële fouten. Voor maximale prestaties schakelt WinOptimizer 2017 onnodige diensten (services) en autostart elementen (entries) uit om processor en geheugen (resources) voor meer belangrijke processen vrij te houden.

De uitgebreide tweaking module biedt toegang tot honderden systeeminstellingen die invloed hebben op zowel de prestaties van Windows als zijn uiterlijk. Voeg daarbij de efficiënte defragmentatietool en de mogelijkheid om bestanden voor eens en altijd te wissen en je hebt echt een totaalpakket voor het onderhoud en het optimaliseren van Windows. Versie 2017 bevat tevens Win10 Privacy Control voor extra bescherming van de privacy (persoonlijke levenssfeer) op Windows 10-systemen. Alle schoonmaak modules hebben in versie 2017 een update ondergaan en ondersteunen nu ook Microsoft Edge. De intuïtieve en logische gebruikersinterface is ideaal voor beginners, maar ook ervaren Windows-gebruikers kunnen veel baat hebben van dit gratis programma. Aanbevolen!

Kijk voor meer informatie op www.ashampoo.com.

Geplaatst in: Home Office