Door 8 december 2016 Lees verder →

Ashampoo Photo Commander 15

Nieuw van softwaremaker Ashampoo is Photo Commander 15, een programma om foto’s weer te geven, te bewerken en te organiseren. Voor deze nieuwe versie lag de nadruk op het ordenen van zelfs de grootste fotobibliotheken. Parallel aan de klassieke sorteermogelijkheden ondersteunt deze nieuwste editie nu ook geolocatie. Het stelt gebruikers in staat om geotags aan beelden toe te voegen en te verwerken.

ashampoo-photo-commander-15-001

Deze nieuwe versie van Photo Commander telt meer dan 50 nieuwe functies en verbeteringen. De nieuwe presentatie-modus van Photo Commander 15 werkt op verschillende apparaten (bijvoorbeeld op monitoren en videoprojectoren) en stelt u in staat om de presentatie op een apart apparaat te bedienen. Batchverwerking laat u uitgebreide beeldoptimalisaties uitvoeren en meerdere beelden achter elkaar converteren. Het is nu ook mogelijk om instellingen te exporteren en te importeren voor eenvoudig hergebruik. Op de website van de fabrikant is een probeerversie te downloaden. Het programma kost € 49,99.

Kijk voor meer informatie op www. ashampoo.com/nl/.

Geplaatst in: Fotografie & Film