Door 8 november 2016 Lees verder →

Plantronics lanceert RIG 4VR headset voor Playstation VR

Plantronics is een samenwerking aangegaan met Sony voor het ontwerp van de Plantronics RIG 4VR. De RIG 4VR is de eerste officieel gelicentieerde audioheadset die gemaakt is voor gebruik met de PlayStation VR. De complete audio-oplossing voor PlayStation 4 gamers beoogt de gamingervaring te verbeteren. Het gebruik is simpel en intuïtief.

plantronics-rig-4vr

De Plantronics RIG 4VR, de nieuwste aanvulling op het portfolio gamingheadsets, spreekt de zintuigen aan en helpt een geweldige gebruikerservaring te bieden. Het frame is licht en de headset is zodanig ontwerpen dat gebruikers ook omgevingsgeluiden kunnen horen. Naast de verwisselbare kabels die in lengte variëren en inbegrepen zijn voor gebruik met de PlayStation VR en DualShock 4 controllers (0,4 meter lengte voor PlayStation VR en 1,2 meter voor de DualShock 4 controller), beschikt de RIG 4VR ook over 40 mm drivers met lage frequentie resonatoren en een verbeterde bas. De afneembare boom met noise-cancelling microfoon, die bij het omhoog schuiven de mute-functie inschakelt, kan eenvoudig bevestigd worden bij gebruik van de headset in combinatie met een DualShock 4 draadloze controller. De PS4-gamer kan profiteren van meeslepende stereo audio en de chatfunctie binnen PS4.
De Plantronics RIG 4VR en de DualShock 4 draadloze controller is nu te koop op Bol.com.

Kijk voor meer informatie op www.plantronics.com.

Geplaatst in: Gaming