Door 29 november 2016 Lees verder →

Nest-app voor Apple TV

Nest heeft een nieuwe app voor de Apple TV beschikbaar gesteld. Deze app is bedoeld voor gebruik met de Nest Can Indoor- en Outdoor-camera’s, waardoor je nu ook op je televisie kunt zien of alles nog veilig is in en rond je huis. Met deze app kun je tot vier camera’s tegelijk in beeld op je TV weergeven en de ook van elke camera de videogeschiedenis bekijken.

nest-apple-tv-slider

De Nest-app voor Apple TV is gratis te downloaden. Vervolgens log je in de Nest-app voor Apple TV met je Nest-account, bestaand uit een e-mailadres met wachtwoord, in. Na inloggen verschijnen vanzelf de beelden van jouw camera of camera’s op de Apple TV. Je kunt tot maximaal vier videostreams tegelijk weergeven op het TV-scherm. Door er één te selecteren kun je de desbetreffende videostream ook schermvullend bekijken.

nest-apple-tv-01

Gebruikers van een Nest Aware-abonnement kunnen de videogeschiedenis en activiteitsmarkeringen bekijken. Het is ook vrij eenvoudig om door de videogeschiedenis via de voortgangsbalk onderaan het scherm te bladeren. Via de app kun je ook elke camera in- of uitschakelen en ook de microfoon van elke camera in- of uitschakelen.

Kijk voor meer informatie op www.nest.com/nl/.

Geplaatst in: Domotica