Door 26 november 2016 Lees verder →

iPad voor Senioren met iOS 10

Speciaal voor senioren heeft uitgeverij Visual Steps een boek over het gebruik van een iPad met iOS 10 en hoger op de markt gebracht. In iPad voor senioren (ISBN 9789059055438) wordt op de bekende visuele wijze aandacht besteed aan het bedienen en gebruiken van een iPad met het nieuwste Apple besturingssysteem iOS 10.

9200000060318040-boek

Het ruim 300 pagina’s tellende boek telt acht hoofdstukken, te weten De iPad, Mailen met uw iPad, Surfen met uw iPad, De standaard apps op uw iPad, Apps downloaden en beheren, Foto’s en video, Entertainment en Communiceren. Het boek is geschreven volgens de Visual Steps-methode en opgezet als een cursus die u stap voor stap door alle belangrijke functies van de iPad met iOS 10 begeleidt. Alle belangrijke onderwerpen komen daarbij aan bod. Bijvoorbeeld e-mails versturen, surfen op internet, apps downloaden, maar ook foto’s en video bekijken en muziek beluisteren. Stap voor stap en in uw eigen tempo maakt u ook kennis met de nieuwe en vernieuwde functies van het besturingssysteem iOS 10. Het boek wordt afgesloten met een overzicht van de belangrijkste handelingen. Het boek is geschikt voor gebruikers van een iPad of iPad mini met daarop iOS 10 geïnstalleerd. Met dit praktische boek raakt u in korte tijd vertrouwd met uw iPad (mini) en het is dan ook een prima boek voor beginnende iPad-gebruikers. Het kost € 22,95 en is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com.

Geplaatst in: Boeken