Door 18 oktober 2016 Lees verder →

Vodafone Smart Platinum 7

Vodafone heeft onlangs zijn eerste VR-smartphone geïntroduceerd: de Smart Platinum 7. Het toestel heeft een dun frame van glas en aluminium, een scherp 5,5 inch 2K amoled-scherm, een 16-megapixel hoofdcamera en een 8-megapixel selfiecamera, en een batterij die tot wel twee dagen mee gaat. De nieuwe, lichtgewicht Smart VR virtualreality-headset van Vodafone zal als losse accessoire beschikbaar komen voor de Platinum 7 om virtual reality op de best mogelijke manier te kunnen ervaren.

vodafone-smart-platinum-7-01

Bij het ontwerpen van de Vodafone Smart Platinum 7 lag de focus vooral op elegantie. Het toestel is zeer dun, minder dan 7 millimeter, en heeft zeer sterk Gorillaglas op de voor- en achterkant. De aluminium body is van dezelfde kwaliteit die onder andere wordt gebruikt voor vliegtuigen. De Vodafone Smart Platinum 7 is voorzien van de allernieuwste smartphonetechnologie. Zo beschikt de smartphone over een 3.000 mAh batterij voor twee dagen gebruik en met de Quick Charge-optie kan de telefoon binnen 30 minuten volledig worden opgeladen. Een vingerafdruksensor aan de achterkant biedt snelle en veilige toegang.

vodafone-smart-platinum-7-03

Een octacore-processor ondersteund door 3 GB werkgeheugen zorgt voor extra power en 32 GB intern opslaggeheugen kan worden uitgebreid met een 128 GB SD-kaart. Horizontale stereoluidsprekers aan de voorzijde van het toestel zorgen voor een perfect en kraakhelder geluid. Zowel de 8-megapixel selfiecamera als de 16-megapixel hoofdcamera heeft een flitser en een knop om de camera sneller op te starten.

vodafone-smart-platinum-7-02

De Smart Platinum 7 is bij Vodafone los te koop voor € 399,-. De Vodafone Smart VR Headset zal € 29,95 kosten en is speciaal gemaakt voor de Vodafone Smart Platinum 7. De VR-apps zijn te verkrijgen via de Google Play Store.

Kijk voor meer informatie op www.vodafone.nl.

Geplaatst in: Mobiliteit & Navigatie