Door 6 oktober 2016 Lees verder →

Olympus PEN E-PL8

De Olympus PEN-serie is uitgebreid met een nieuw model: de PEN E-PL8. Dit nieuwe model heeft ronde vormen en past perfect bij de belevingswereld van bloggers, fashionista’s en andere millenials. De nieuwe vorm en leren afwerking springen bij elke outfit in het oog en de Olympus technologie maakt het gemakkelijker dan ooit om prachtige foto’s en filmopnamen te maken en te verspreiden via social media in een kwaliteit die met een smartphone ondenkbaar is.

olympus-pen-e-pl8-02

Ondanks de metalen body en verwisselbare lenzen is de PEN E-PL8 licht en compact genoeg om ‘m eenvoudig overal mee naartoe te nemen. Het kantelbare LCD-scherm is ideaal voor selfies en heeft een touchscreen zodat men eenvoudig belangrijke functies, zoals de ontspanner, opnameknop, belichtingsregeling en creatieve filters, kan bedienen. Foto’s en filmfragmenten kunnen direct op de camera worden bewerkt en voorzien van muziek en andere effecten. Vervolgens kan alles tot één bestand worden gecombineerd en geüpload via WiFi, een compatibele smartphone en de gratis OI.Shareapp.

olympus-pen-e-pl8-01

De Olympus PEN E-PL8 zal verkrijgbaar zijn in wit, zwart met zilverkleurige accenten, en – geheel volgens de laatste trend – vintage bruin. De body weegt slecht 326 gram en kost € 449,-. Een kit bestaand uit een body en met het M.Zuiko Digital ED 14-42 mm f/3.5-5.6 EZ pancake zoomobjectief gaat € 599,- kosten.

Kijk voor meer informatie op www.olympus.nl.

Geplaatst in: Fotografie & Film