Door 22 september 2016 Lees verder →

Amagic MagCable

Iedereen ervaart wel eens dat het lastig is om de kabel van tablet of smartphone aan of los te koppelen. De MagCable biedt in dat geval uitkomst. De MagCable bestaat uit een losse adapter voor je tablet of smartphone en een USB-kabel met magnetische kop. De MagCable is leverbaar in een micro-USB (Android) en Lightning (Apple) uitvoering.

MagCable 01De kleine adapter steek je in de poort van tablet of smartphone, waarbij hij een klein stukje uitsteekt. Vervolgens maakt de magnetische kop van de bijbehorende USB-kabel zodra deze in de buurt van de adapter komt vanzelf verbinding met de adapter, zodat je je smartphone of tablet zeer eenvoudig kunt koppelen en opladen. Hierdoor heb je geen problemen meer met het inpluggen van een kabel. Behalve stroom zendt de kabel ook data door, waardoor je hem bijvoorbeeld ook kunt gebruiken voor synchronisatie-doeleinden. Halverwege de kabel bevindt zich een schakelaar waarmee je kunt wisselen tussen een combinatie van data-overdracht met stroom of alleen stroom.

MagCable 02

In het geval van dat laatste laadt je tablet of smartphone ook nog eens supersnel op. Tot slot bevindt zich aan het uiteinde van de kabel een LED-lampje die aangeeft of hij aan het opladen is (knippert snel) of klaar is met opladen (brandt constant). De handige Amagic MagCable kost € 29,95. De Lightning-versie is onder andere verkrijgbaar bij Bol.Com.

Kijk voor meer informatie op www.digitrading.nl.

Geplaatst in: Home Office