Door 30 augustus 2016 Lees verder →

Philips introduceert Hue Motion Sensor

Philips Lighting heeft een nieuw product aan de Philips Hue-familie toegevoegd: de Philips Hue Motion Sensor. Met behulp van deze bewegingssensor worden lampen op basis van beweging bediend. De gevoelige sensor zorgt ervoor dat lampen binnen een halve seconde na het detecteren van een beweging aangaan. Er komt geen schakelaar meer aan te pas. En met behulp van Philips Hue app kunnen instellingen eenvoudig gepersonaliseerd worden.

Philips Hue motion sensor 01

Dankzij een ingebouwde daglichtsensor weet de bewegingssensor of er voldoende licht in de kamer is. De lampen worden alleen ingeschakeld als het nodig is. Naast het feit dat het energiebesparingen oplevert, biedt de sensor ook comfort. Een kamer wordt ’s avonds helder verlicht als iemand binnenkomt met volle handen. Anderzijds gaat gedimd licht aan als men ’s nachts richting het toilet gaat. Het instellen van de Philips Hue Motion Sensor is eenvoudig: het appaaraat werkt op batterijen, is volledig draadloos, magnetisch en makkelijk richtbaar.

Philips Hue motion sensor 02

De sensor staat rechtstreeks in verbinding met de Philips Hue App en is geïntegreerd in het Philips Hue verlichtingssysteem. Op de Philips Hue Bridge kunnen 12 sensoren worden aangesloten om alle kamers in de woning te dekken. De bewegingssensor kan op diverse plekken in huis geplaatst worden of eenvoudig gemonteerd aan de wand of het plafond. Dankzij de betrouwbare detectie zorgt deze innovatie voor slimme energiezuinige verlichting. De nieuwe Philips Hue Motion Sensor is vanaf begin november 2016 verkrijgbaar tegen een adviesprijs van € 39,95.

Kijk voor meer informatie op www2.meethue.com/nl-nl/.

Geplaatst in: Domotica