Door 11 augustus 2016 Lees verder →

Nikon Coolpix W100

Nikon breidt de Coolpix-serie van compactcamera’s uit met een nieuw model dat bestand is tegen de wildste avonturen thuis of op reis: de 13,2-megapixel Coolpix W100. De camera maakt prachtige beelden onder water en kan bij het duiken tot maar liefst 10 meter diep worden gebruikt. Bovendien is de camera schokbestendig bij een val tot een hoogte van 1,8 m, stofdicht en kan hij temperaturen weerstaan tot -10 °C.

Nikon Coolpix W100 01

De Nikon Coolpix W100 is zeer eenvoudig te bedienen en heeft een gebruiksvriendelijk menu. Met de eenvoudige autostand kiest de camera de optimale instellingen, zodat er altijd prachtige opnamen worden gemaakt. Foto’s maken en bekijken kan snel en gemakkelijk op de TFT-LCD-monitor van 6,7 cm (2,7 inch) met 230.000 beeldpunten, zelfs bij weinig licht of direct zonlicht. Het was nog nooit zo makkelijk om perfecte portretten te maken, zowel boven als onder water. Het slimme portretsysteem activeert functies zoals gezichtsprioriteit-AF, dat automatisch gezichten detecteert en erop scherpstelt, terwijl gezichtsdetectie onder water automatisch een foto maakt wanneer gezichten van mensen worden gedetecteerd. Met één druk op de knop kunnen Full HD-films (1080p) met stereogeluid worden opgenomen, waarbij elektronische VR (Vibratiereductie) ervoor zorgt dat video’s scherp en vloeiend blijven. De gemaakte foto’s en video’s kan je direct delen via SnapBridge. Met deze gratis app kunnen beelden automatisch worden overgezet naar een smartphone of tablet, zodat ze kunnen worden gedeeld met vrienden en familie.

Nikon Coolpix W100 02

De Nikon Coolpix W100 is vanaf 8 september 2016 beschikbaar in diverse vrolijke kleuren voor een adviesprijs van € 172,-. Kijk voor meer informatie op www.nikon.nl.

Geplaatst in: Fotografie & Film