Door 4 augustus 2016 Lees verder →

Nieuwe Philips monitoren

MMD, merklicentiepartner voor Philips Monitors, kondigt twee nieuwe modellen met de innovatieve UltraColor-technologie aan: de 246E7QDAB en de 276E7QDAB. Het bredere kleurgamma van UltraColor produceert excellente kleuren en kan natuurlijkere groene kleuren, levendigere rode kleuren en diepere blauwe kleuren weergeven. Dit wordt mogelijk gemaakt door innovatief samengestelde veranderingen aan de kleurenchips van het paneel.

Philips E7QDAB monitor

Door de prachtige beeldweergave en de ingebouwde speakers komen media entertainment, beelden en zelfs productiviteit meer tot leven. De nieuwe 24 inch en 27 inch modellen hebben een Full HD-resolutie van 1920×1080 pixels voor de kleinste details en het mooiste contrast. Bovendien brengen ze met de glossy zwarte afwerking, elegante metalen standaard en nette kabelwegwerking design naar het bureau. De monitoren hebben geen aanraakknoppen, maar een EasySelect-schakelaar op de achterzijde om snelle aanpassingen aan de monitorinstellingen te maken. Daarnaast zijn ze uitgerust met slimme technologieën zoals SmartContrast, Flicker-free, Economy mode en SmartImage Lite en bevatten ze een MHL-kabel waarmee gebruikers foto’s en video’s direct naar het beeldscherm kunnen streamen.

De Philips 246E7QDAB en 276E7QDAB monitoren zijn vanaf augustus verkrijgbaar en hebben een adviesprijs van respectievelijk € 189,- en € 269,-.

Kijk voor meer informatie op www.philips.com/monitors.

Geplaatst in: Home Office