Door 25 augustus 2016 Lees verder →

Epson ET-3600 met EcoTank

Na de succesvolle lancering van het revolutionaire EcoTank-inktreservoirsysteem met hoge capaciteit in september 2015, heeft Epson de ET-3600 toegevoegd aan zijn EcoTank-gamma. Dit nieuwe 3-in-1 inktreservoirsysteem biedt de mogelijkheid van automatisch dubbelzijdig afdrukken. De ET-3600 is ontworpen om dagelijkse afdruktaken nog eenvoudiger en betaalbaarder te maken.

Epson ET-3600 01

De Epson ET-3600 biedt een probleemloze en betaalbare oplossing voor dagelijkse afdruktaken. De printer drukt automatisch op beide zijden van een pagina af, waarmee het papierverbruik met de helft wordt verminderd en de kosten verder worden verlaagd. Dankzij het inktreservoirsysteem met zeer hoge capaciteit zijn geen inktpatronen meer nodig, zodat de gebruiker geen patronen meer hoeft te kopen en vervangen. In plaats hiervan wordt de ET-3600 geleverd met twee sets inktflessen met hoge capaciteit, waardoor de gebruiker een indrukwekkende hoeveelheid van 11.000 pagina’s in zwart-wit en in kleur kan afdrukken. Dat betekent dat dit model extreem lage kosten per pagina levert en in staat is om veel meer pagina’s af te drukken voordat de reservoirs moeten worden nagevuld. De printer produceert heldere, scherpe en nauwkeurige afdrukken met de duurzame en betrouwbare Micro Piezo-technologie van Epson en originele Epson-inkten. Voor extra gemoedsrust wordt de ET-3600 geleverd met een uitgebreide garantie van maximaal drie jaar of 50.000 pagina’s. Voor een nog groter gebruiksgemak is de ET-3600 bovendien van Wi-Fi en Wi-Fi Direct voorzien, waardoor de gebruiker kan profiteren van Epson Connect-functies zoals extern afdrukken en afdrukken via e-mail vanaf smartphones en tablets.

Epson ET-3600 02

De Epson ET-3600 is verkrijgbaar vanaf september 2016 voor een prijs van € 449,-. Extra inktflessen zijn beschikbaar voor een prijs van €9,99 (cyaan, magenta, geel) en € 14,99 (zwart).

Kijk voor meer informatie op www.epson.nl.

Geplaatst in: Home Office