Door 9 augustus 2016 Lees verder →

Het beste van Scott Kelby: Digitale Fotografie

Bij uitgeverij Van Duuren Media is een nieuw boek van bestsellerauteur en Photoshop-expert Scott Kelby verschenen. In Het beste van Scott Kelby: Digitale Fotografie (ISBN 9789059409095) heeft hij zijn beste, nuttigste en meest indrukwekkende ‘oh, zo doe je dat’-technieken uit zijn baanbrekende serie Scott Kelby over digitale fotografie bijeen gebracht in deze verzameling ‘greatest hits.’

9789059409095-boek

Het resultaat is een 264 pagina’s dik boek dat 14 hoofdstukken, genaamd Flitsen als een professional, De waarheid over lenzen, Professionele tips voor het maken van echt scherpe foto’s, Je studio als een professional gebruiken, Portretten fotograferen als een professional, Bruiloften fotograferen als een professional, Sportfoto’s maken als een professional, Landschapsfoto’s maken als een professional, Reisfoto’s maken als een professional, Andere onderwerpen fotograferen, Tips voor betere foto’s, Van telefooncamera naar spiegelreflex, Tien dingen die ik graag had geweten, en De hoofdingrediënten voor prachtfoto’s, telt. In totaal passeren meer dan 225 zaken waar elke digitale fotograaf in de dagelijkse praktijk mee te maken kan krijgen de revue. Op elke pagina van het boek wordt één onderwerp kort en bondig door middel van een tip, truc of onthulling van een ‘geheim’ van een professional behandeld. Scott Kelby heeft daarbij de gave om ingewikkelde dingen eenvoudig uit te leggen; hierdoor krijg je technieken volledig onder de knie waarvan je dacht dat je die nooit zou beheersen. Hij vertelt je, op de zelfde manier waarop hij het een vriend zou vertellen, precies op welke knop je moet drukken en welke instellingen je moet gebruiken zodat je de foto’s kunt maken waarvan je altijd al gedroomd had. Sommige tips en geheimen zijn erg voor de hand liggend, maar er zitten er genoeg tussen die u vast nog niet kent. Door de grote hoeveelheid onderwerpen is het boek ook een prima naslagwerk. Het kost € 26,95 en is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com. Warm aanbevolen!

Geplaatst in: Boeken