Door 13 juli 2016 Lees verder →

ZyXEL Armor Z2

Spelers van online games wensen geen last te hebben van zware vertraging tijdens het spelen. Zulke vertraging kan optreden als apparaten concurreren om bandbreedte op het thuisnetwerk. Om dit te voorkomen introduceert ZyXEL Communications een nieuwe AC2600 MU-MIMO Dual-Band Wireless Gigabit Router, kortweg genaamd Armor Z2. Deze router zorgt ervoor dat gaming, streaming en zwaar multitasken op volle snelheid op het thuisnetwerk mogelijk is.

ZyXEL Armor2

De Armor Z2 is speciaal ontworpen voor liefhebbers van gaming en streaming. De router heeft een 1.7GHz dual-core processor en beschikt over MU-MIMO/StreamBoostTM technologie om meerdere wifi-apparaten tegelijkertijd snel op te kunnen laden met drie keer snellere 802.11ac wifi-snelheid. Door de vier instelbare bundelvormende antennes kan de Armor Z2 het wifi-netwerk nauwkeurig naar de wifi-apparaten sturen, zelfs terwijl de gebruiker door de ruimte loopt. De meervoudige ethernet-poorten geven gebruikers de vrijheid om de Armor Z2 handmatig via een LAN-kabel aan te sluiten op gameconsoles of smart tv’s voor een nog snellere verbinding. De Armor Z2 ziet er niet alleen robuust uit, het gloednieuwe ontwerp houdt het apparaat met slimme geleiding van luchtstroom ook koel en stil, zelfs wanneer een gebruiker voluit aan het gamen is. Bij de Armor Z2 horen twee gratis apps, ZyXEL ONE Connect en de ZyXEL Photo App. Deze apps helpen gebruikers het thuisnetwerk te beheren via mobiele apparaten. De apps maken wifi voor gasten en ouderlijk toezicht op het internetgebruik van kinderen mogelijk. Andere mogelijkheden zijn foto’s op aangesloten apparaten opslaan voor back-up en verbindingssnelheden testen. De Armor Z2 gaat circa € 205,- kosten.

Kijk voor meer informatie op www.ZyXEL.nl.

Geplaatst in: Gaming