Door 6 juli 2016 Lees verder →

SanDisk iXpand Memory Case

SanDisk heeft onder de naam iXpand Memory case een nieuw, slank hoesje voor de Apple iPhone 6 en 6s uitgebracht waarin tevens een 32, 64 of 128 GB geheugenuitbreiding is verwerkt. Eén van de grootste minpunten van de iPhone is het feit dat je de interne opslag niet kunt uitbreiden. Met de SanDisk iXpand Memory Case sla je twee vliegen in één klap: je kostbare iPhone is beschermd en het geheugen wordt (afhankelijk van het model zelfs aanzienlijk) uitgebreid.

SanDisk iXpand memory Cases

Diverse fabrikanten hebben opslagmedia die je aan kunt sluiten op je Lightning-poort op de markt gebracht, maar echt handig is dat niet. De SanDisk iXpand Memory Case van SanDisk lost dat probleem op. Er zijn drie versies beschikbaar: een 32GB, 64GB en 128GB versie. Er is tevens een add-on accu te koop, waarmee je je batterij onderweg kunt opladen. Deze accu heeft een capaciteit van 1900mAh. De SanDisk iXpand Memory cases zijn in vier verschillende kleuren te koop, te weten blauw, grijs, rood en blauwgroen. Bij de case hoort ook een app, waarmee men automatisch al zijn of haar bestanden kan sorteren in de categorieën foto’s, video’s en muziek. Met de app kan men de opslag op het externe geheugen direct vanaf de telefoon beheren.

Kijk voor meer informatie op www.sandisk.com.

Geplaatst in: Mobiliteit & Navigatie