Door 20 juli 2016 Lees verder →

Nest Cam Outdoor

Nest heeft in de vorm van de Cam Outdoor de komst van een compleet nieuwe, weerbestendige beveiligingscamera aangekondigd. De nieuwe Nest Cam Outdoor kan alles wat de Nest Cam Indoor kan en is bovendien volledig weerbestendig. Hij werkt dus ook in de regen en de sneeuw. Je kunt hem makkelijk zelf monteren op baksteen, stucwerk of hout. Hij heeft zelfs een magnetische steun waarmee je hem aan de dakgoot kunt bevestigen.

Nest Cam Outdoor slider

De Nest Cam Outdoor werkt automatisch samen met de rest van je huis. Als de Nest Cam Outdoor activiteit signaleert, kunnen je Philips Hue-lampen of LIFX-lampen automatisch worden ingeschakeld zodat het lijkt alsof er iemand thuis is. De Nest Cam Outdoor ligt deze herfst in de winkel. Als je in de VS of Canada woont, kun je hem nu vast bestellen bij de Nest Store of Best Buy en andere winkels. In Europa is hij later dit jaar verkrijgbaar. Ook de gebruikservaring van de Nest-app is verbeterd. Wanneer je de app opent, zie je meteen een overzicht van al je live camerabeelden. En de Nest-producten worden nu per ruimte, precies zoals je zelf je huis beleeft, gepresenteerd. En na een jaar lang van testen en verfijnen van algoritmen, lanceert Nest in september persoonsmeldingen. In het verleden kon de Nest Cam je alleen maar waarschuwen bij beweging en geluid. In combinatie met een Nest Aware-abonnement kan de Nest Cam voortaan, met behulp van krachtige algoritmen in de cloud, bepalen of er een persoon in beeld is en je dan een speciale melding sturen. Zo weet je of er echt iemand is, of dat er gewoon een auto voorbijreed. En krijg je minder vaak een vals alarm. De Nest Cam vertelt het je zelfs als hij denkt dat hij een persoon gezien heeft maar het niet zeker weet. Alle Nest Aware-abonnees – ook met een Nest Cam Indoor, Dropcam HD of Dropcam Pro – krijgen in september de kans om het zelf uit te proberen.

Kijk voor meer informatie op www.nest.com/nl/.

Geplaatst in: Domotica