Door 24 juni 2016 Lees verder →

Sonos lanceert systeemupdate

Sonos heeft in de constante zoektocht naar een nog betere muziekbeleving bij jou thuis een nieuwe systeemupdate uitgebracht. Het draadloze Sonos muzieksysteem is daardoor weer slimmer geworden. Belangrijkste vernieuwing is bediening via iOS-vergrendelingsscherm.

Sonos systeemupdate slider

Bedien je muziek rechtstreeks. Zet het geluid harder. Pauzeer. Ga naar het volgende of vorige nummer, gewoon vanaf het vergrendelingsscherm van je iPhone of iPad. Word je vrolijk van wat je hoort? Alle informatie over het nummer staat gewoon op je vergrendelingsscherm. Deze uopdate wordt ondersteund door elk apparaat met iOS 8.0 of hoger. Heb je een iPhone 6s of een 6s Plus? Dan kun je nu gebruikmaken van Peek en Pop. Druk op het pictogram van de Sonos-app en voilà je kunt kiezen uit een aantal handige snelkoppelingen. Klik en krijg vervolgens direct toegang tot de bedieningsschermen Zoeken, Favorieten of Play/Pause. Ook Napster is geperfectioneerd. De Napster-streams hebben nu hogere bitrates. Dit betekent eigenlijk gewoon dat er meer audiodata doorkomt. En dit resulteert in een rijker, glashelder geluid.

Split View

Je kunt nu ook andere apps naast Sonos openen via de iOS-functies Split View en Slide Over. Gebruik Split View om muziekblogs te lezen terwijl je een afspeellijst maakt. Of gebruik Slide Over om even een aantal nummers te selecteren en snel weer terug te gaan naar je mail. Split View werkt met iPad Pro, iPad Air 2 of iPad Mini 4. Slide Over werkt met iPad Pro, iPad Air, iPad Air 2 en iPad mini 2 of hoger. Ook Trueplay Tuning is vereenvoudigd. Met de Trueplay-tool stel je je speakers in om geweldig geluid te produceren, ongeacht waar en hoe je ze neerzet. Om het voor de Sonos-gebruiker nog eenvoudiger te maken het maximum uit Trueplay te halen, is het tunen vereenvoudigd. Als je je speaker al met Trueplay hebt getuned en niet meer hebt verplaatst, hoef je je speaker na deze update niet opnieuw te tunen. Als je je speaker nog niet hebt getuned, maakt deze update het nog eenvoudiger.

Kijk voor meer informatie op www.sonos.com.

Geplaatst in: Beeld & Geluid