Door 22 juni 2016 Lees verder →

Nest breidt functie Afstandsweergave op Nest Learning Thermostat uit

Nest heeft nieuwe schermen aan de functie Afstandsweergave van de Nest Learning Thermostat toegevoegd. Met Afstandsweergave laat de thermostaat het scherm oplichten wanneer hij een bewoner ziet. Kon de functie Afstandsweergave tot voor kort alleen nog de doeltemperatuur en een analoge of digitale klok weergeven, via een software-update kunnen binnenkort ook de huidige kamertemperatuur en het weer worden weergegeven.

Nest Learning Thermostat

Het blijkt dat er twee soorten mensen in de wereld zijn. Zij die graag de doeltempratuur op hun thermostaat zien en zij die graag de huidige temperatuur zien. Toen ze de Nest Learning Thermostat in 2011 introduceerden, besloten de makers de doeltemperatuur zichtbaarder te maken. “Het is een thermostaat, niet een thermometer,” hield men zichzelf voor. De discussie werd vorig jaar nieuw leven ingeblazen, toen ze de derde generatie Nest Learning Thermostat met Afstandsweergave lanceerden. Wanneer de Nest Learning Thermostat ziet dat je aan de andere kant van de kamer bent, licht Afstandsweergave op om je de doeltemperatuur of de tijd te tonen, in een digitale- of een analoge klokweergave. De meeste gebruikers vinden Afstandsweergave fantastisch. Maar ze hoorden van veel klanten dat ze wilden dat Afstandsweergave ook de huidige temperatuur toonde, in grote cijfers die je ook aan de andere kant van de ruimte kunt zien. Daarom kan dat nu. En ze voegen er ook nog een geanimeerd weerscherm aan toe. Je hoeft alleen maar naar Beeldscherminstellingen te gaan op je thermostaat en je voorkeur aan te geven. Daarnaast hebben ze ook de Energiegeschiedenis-schermen op de Nest Learning Thermostat aangepast. Nu komt het meer overeen met wat je ziet in de Nest-app. Nest is continu bezig om de Nest Learning Thermostat – en ook al hun andere producten – beter te maken. En niet alleen toekomstige versies. Met automatische, draadloze software updates, voegen ze nieuwe functionaliteiten toe aan de Nest-producten die al bij gebruikers in huis in gebruik zijn. Het kan een aantal weken duren voor deze software-update bij jou thuis beschikbaar is, dus houd je Nest Learning Thermostat in de gaten de komende tijd.

Kijk voor meer informatie op www.nest.com/nl.

Geplaatst in: Domotica