Door 20 juni 2016 Lees verder →

HP DeskJet 3720 All-in-One printer

HP heeft onlangs een fraaie en opvallende DeskJet All-in-One printer op de markt gebracht. De HP DeskJet 3720 is de helft kleiner dan andere printers in deze klasse, maar levert desondanks hoge kwaliteit prints, scans en kopieën. Daarnaast is de nieuwe Deskjet 3720 uitgerust met de laatste mobiele printmogelijkheden zodat je eenvoudig en direct vanaf Instagram of Facebook foto’s kunt afdrukken.

HP DeskJet 3700

De HP Deskjet 3720 springt in het oog door een ruimtebesparend design in de kleur Electric Blue. Direct vanaf een mobiel device printen is super eenvoudig met de HP All-in-One Remote app. Met deze gratis app kunnen gebruikers printen, kopiëren en scannen vanaf hun smartphone of tablet van onder andere Apple, Android en Windows. Met Wi-Fi Direct kunnen gebruikers zelfs mobiel printen zonder dat een van beide devices is verbonden met het internet. Gebruikers kunnen daarnaast met de gratis HP Social Media Snapshots-app foto’s printen, delen en foto’s van Facebook, Instagram, Flickr of direct vanaf de cameraroll bewerken. HP introduceert ook 4×5 sticky photo paper waarmee je eenvoudig en op een leuke manier herinneringen van social media kunt afdrukken en opplakken of gebruiken voor collages. Met HP Printbot kunnen Facebook Messenger gebruikers ook content vanuit een Messenger gesprek printen. Daarnaast is het mogelijk om vanuit de printbot een printer toe te voegen of bestaande content terug te zoeken en te printen. Tevens is het mogelijk vanuit de app eenvoudig nieuw papier of cartridges te bestellen.

De nieuwe kleurrijke HP DeskJet 3720 is verkrijgbaar € 69,99.

Kijk voor meer informatie op www.hp.nl.

Geplaatst in: Home Office