Door 3 juni 2016 Lees verder →

Gear4 lanceert smartphonecases met D3O-technologie

We zijn tegenwoordig onafscheidelijk van onze smartphones, die daardoor echter ook vaak een hoop fysiek geweld te verduren krijgen. We laten ze per ongeluk vallen of ze stoten tegen dingen aan. Dankzij een nieuwe serie Gear4 cases voor Apple- en Samsung-telefoons hoeven gebruikers nu niet meer bang te zijn voor schade: de cases worden gemaakt met de gepatenteerde D3O-technologie, die bekend staat om zijn schokbestendigheid. Daardoor bieden de stijlvol vormgegeven cases de ultieme bescherming voor onze waardevolle smartphones. Wij probeerden de Gear4 Black JumpSuit case voor onze iPhone 6 Plus uit.

Gear4 hoesjes slider

De innovatieve D3O-technologie, die onder meer gebruikt wordt door het leger, verschillende sportmerken en in werk- en motorkleding, is gebaseerd op niet-Newtoniaanse principes. Dat houdt in dat de moleculen onder normale omstandigheden los van elkaar zweven, maar bij een klap in elkaar haken om de impact te verminderen – om daarna gelijk weer uit elkaar te bewegen, zodat het materiaal weer flexibel wordt. Het materiaal reageert bovendien naar impact: hoe harder de klap, hoe actiever de moleculen reageren en hoe beter de bescherming wordt. Gear4 heeft de laatste D3O-technologie in een serie innovatieve smartphone-cases verwerkt met de merknaam Gear4 Black; deze naam wordt alleen gebruikt voor de meest geavanceerde Gear4-producten. Als een telefoon valt, zal het D3O-materiaal in de case de impact opvangen en de telefoon beschermen. De Gear4 Black-collectie kan daardoor de zwaarste beproevingen doorstaan, zonder in te leveren op het slanke design. Zo behouden smartphones ook in de case hun elegantie.

Gear4 hoesjes 02

Icebox

Het Icebox-model is één van de meest aansprekende producten in de reeks. De kleur van het D3O-materiaal in de case sluit perfect aan op het uiterlijk van de iPhone. De case is beschikbaar in klassiek zwart en verschillende kleuren waaronder de vier metallic iPhone-kleuren. Naast volledige zwarte cases zijn er ook cases beschikbaar met een transparante achterkant. Het minimalistische Icebox-frame beschermt de telefoon van alle kanten, maar houdt het apparaat slank en ligt daardoor prettig in de hand. De nieuwe D3O-collectie van Gear4 Black bestaat uit zes modellen. Naast de IceBox is er de keuze uit onder meer de BookCase, die een magnetische schermcover en ruimte voor pasjes biedt; de SpaceSuit, met een elegant, metallic uiterlijk, en de Band, een slanke antislip-bumper, die beschermt tegen onverwachte impact aan de zijkant van de smartphone. Alle hoesjes in de verzameling bieden uitgebreide bescherming tegen alle soorten impact.

JumpSuit

De Gear4 JumpSuit voor de iPhone 6/6s Plus sluit prima om onze iPhone 6 Plus. Camera en flitser aan de achterzijde, de lightning-poort, microfoon en koptelefoonaansluiting aan de onderzijde én de schakelaar aan de zijkant blijven vrij. Ook het scherm aan de voorzijde blijft vrij. De aan/uitschakelaar en de volumeknoppen worden wel beschermd. De Jumpsuit is aan de achterkant doorzichtig en oranjekleurig aan de zijkanten Het geheel voelt betrekkelijk zacht en flexibel, maar tevens ook zeer degelijk aan. Het materiaal is ook niet glad, maar juist een beetje stroef zodat de iPhone ook niet snel uit je handen glipt. Al met al een prima beschermhoes, die er ook nog gelikt uitziet. De prijzen variëren van € 29,95 tot € 39,95. Aanbevolen!

Kijk voor meer informatie op www.gear4.com.

Geplaatst in: Home Office