Door 15 juni 2016 Lees verder →

CliqueFie Selfie Sticks

CliqueFie heeft een tweetal nieuwe selfie sticks op de markt gebracht. De CliqueFie Selfie Stick Mini beschikt over een solide smartphone bevestigingsklem en bluetooth-bediening. Naast de Mini heeft heft bedrijf ook de CliqueFie Selfie Stick Max geïntroduceerd. Deze is een slag groter dan de Mini, heeft een losse uitneembare bluetooth-afstandsbediening en tevens een uitklapbaar statief. Wij namen de proef op de som.

CliqueFie MAX 01

De CliqueFie Selfie Stick Max wordt geleverd inclusief batterij voor de afstandsbediening en een korte handleiding. De CliqueFie Max is compatibel met telefoons van zo’n 3 tot 5.9 inch. Onze iPhone 6 Plus past probleemloos in de uitschuifbare houder aan de bovenzijde van de stick. Door de uitschuifbare bovenzijde uit te trekken verschijnt een vijfdelige lichtgewicht aluminium stok met een lengte van circa 65 cm (inclusief handvat). De smartphone-houder is kantelbaar en via de in het handvat verwerkte afstandsbediening kan men de smartphone via een bluetooth-verbinding bedienen. Dankzij drie uitklapbare en uitschuifbare statiefpootjes kan de Selfie Stick Max – met smartphone in de uitschuifbare houder – echter ook overal worden geplaatst. Bedienen gaat dan via de uitneembare bluetooth-afstandsbediening. Zo kan de gebruiker niet alleen gemakkelijk foto’s van afstand schieten, maar bijvoorbeeld ook eenvoudig video-opnamen maken met zijn of haar smartphone. En dat alles zonder dat hierbij aan voorbijgangers om hulp gevraagd hoeft te worden. Ideaal dus voor smartphone-gebruikers die graag video-opnamen maken met hun smartphone. De innovatieve selfie sticks van CliqueFie werken met zowel Android als iOS smartphones. De CliqueFie Selfie Sticks zijn beschikbaar in de kleuren wit en zwart. De CliqueFie Selfie Stick Max kost € 49,99 en de CliqueFie Selfie Stick Mini heeft een adviesprijs van € 29,99. Aanbevolen!

Kijk voor meer informatie op www.digitrading.nl.

Geplaatst in: Fotografie & Film