Door 17 juni 2016 Lees verder →

Canary lanceert vernieuwde app

De Amerikaansde fabrikant van de Canary All-in-One Security Camera heeft een vernieuwde app gelanceerd. De nieuwe app is op enkele punten verbeterd en uitgebreid met een speciale nachtstand, genaamd Night Mode. Hiermee kan men de Canary nu ook ’s nachts automatisch aan laten gaan.

Canary app

In de vernieuwde app zijn de benamingen van de diverse modi gewijzigd van Pricacy, Disarmed en Armed naar Night, Home en Away. De laatstgenoemde Away Mode is identiek aan de voormalige Armed modus. Wanneer alle bewoners weg zijn, zal de Canary bewegingen detecteren, vervolgens video-opnamen maken en de gebruikers waarschuwen via notificaties. In de Home modus kan men nu voor elke aangesloten Canary kiezen voor de privacy modus via Set to private of instellen op het opnemen van video’s en versturen van notificaties bij bewegingsdetectie. Door deze aanpassing kan men nu bijvoorbeeld een Canary in de woonkamer in privacy modus zetten en een Canary in de gang op bewegingsdetectie. Deze nieuwe stand is dus vooral handig bij gebruik van meer Canary’s.

Canary app

Nacht modus

De nieuwe Night mode biedt nu de mogelijkheid om een Canary ’s nachts automatisch te activeren naar detectiemodus. De werking is simpel: men zet de optie Schedule night mode aan en vult bij Start een aanvangstijdstip in en bij End een stoptijdstip. Bij In Night Mode stelt men vervolgens in wat er moet gebeuren: alleen een video opnemen, tevens een notificatie versturen of in privacy mode zetten. Terwijl slaapt en dus thuis aanwezig is, kan men op deze manier de Canary ‘s nachts toch laten waken. Al met al een prima uitbreiding voor de toch al zeer slimme Canary All-in-One Security Camera. Overigens kan men nu via de optie Set location to private alle aangesloten apparaten in één keer in privacy modus zetten.

Canary app

Meer weten over de Canary? Lees dan hier onze uitgebreide review van de Canary All-in-One Security Camera.

Geplaatst in: Domotica