Door 1 juni 2016 Lees verder →

Bescherm je Lightning-kabeltje met Lightning Saver

Een bekend probleem: de Apple oplaadsnoertjes zijn dan misschien wel mooi, maar ze zijn vooral ook erg kwetsbaar. Al snel vertonen ze slijtage bij de stekkertjes. Doe je daar niets aan, dan breken ze en moet je een nieuw, en vooral duur, snoertje kopen. De Lightning Saver voorkomt dat je dure kabeltje het begeeft.

Lightning Saver 01

Het is een rubberen hulsje met een klemmetje, dat je op de zwakke plek van je Apple snoertje bevestigt. Dit beschermt het kabeltje tegen slijtage, knikken, scheuren en breken. Het rubberen hulsje dempt de schokken van intensief gebruik en het klemmetje beschermt het snoertje tegen stoten.Je iPhone Lightning kabeltje gaat zo gegarandeerd langer mee. Daarnaast heeft de Lightning Saver nog een extra voordeel. Hoe vaak komt het wel niet voor, dat je niet meer weet welk snoertje nu van jou is? In de kluwen van opladers is alles wit en vindt dan jouw snoertje maar eens terug. Met een Lightning Saver in een hippe kleur is dit probleem opgelost: zo herken je altijd welk snoertje van jou is. Binnen de minuut heb je de Lightning Saver ‘op de zere plek’ bevestigd. Eerst de twee rubberen hulsjes om het kabeltje leggen, vervolgens vastklikken met de gekleurde klemmetjes en je snoertje kan weer tegen een stootje.

De Lightning Saver is verkrijgbaar per setje van twee verkrijgbaar in maar liefst acht verschillende kleuren en geschikt voor de originele Apple Lightning kabeltjes (iPhone 5, 5s, 5c, 6, 6s, 6+, iPad4 iPad Air, iPad Mini en de iPod 5e, 7e). Een setje van 2 Lightning Savers kost € 4,99.

Kijk voor meer informatie op www.gokickit.nl.

Geplaatst in: Home Office