Door 13 juni 2016 Lees verder →

Acer TravelMate P2 notebooks

Acer heeft een nieuwe serie TravelMate P2 notebooks met Windows 10 Pro in 14- en 15,6-inch formaat geïntroduceerd. Acer’s nieuwe 14-inch en 15,6-inch TravelMate P2-serie is uitgerust met 6e generatie Intel Core processoren, NVIDIA GeForce 940M discrete graphics en tot 32 GB DDR4 systeemgeheugen om te voldoen aan de dagelijkse behoeften van gebruikers.

Acer TravelMate P2

De laptops worden geleverd met LED-displays met full HD-backlit en ondersteunen de koppeling van drie onafhankelijke schermen, zodat gebruikers efficiënt en tegelijkertijd kunnen werken met meerdere documenten en programma’s. Een toetsenbord met backlit-optie is optioneel beschikbaar en een dvd/cd-rw-drive kan worden aangesloten voor software-installatie en back-ups. Microsoft Skype garandeert dat men kan communiceren met een kraakheldere beeldkwaliteit zonder hinderlijke vertragingen. Dit zorgt tevens voor een geavanceerd geluid en een betere beleving van Windows 10 Cortana. De TravelMate P2-serie is voorzien van een ingebouwde fingerprint reader waarmee gebruikers eenvoudig op de computer kunnen inloggen via Windows Hello. Daarnaast is er een TPM 2.0 (Trusted Platform Module) voor op hardware gebaseerde encryptie om gebruikersgegevens, e-mail en dergelijken te beveiligen. Acer Office Manager wordt ook meegeleverd, zodat kleine bedrijven hun beveiligingsbeleid in de gehele organisatie kunnen implementeren en IT-middelen kunnen monitoren.

De Acer TravelMate P2 notebooks zijn vanaf september beschikbaar met adviesprijzen vanaf € 599,-.

Kijk voor meer informatie op www.acer.com.

Geplaatst in: Home Office