Door 25 mei 2016 Lees verder →

Luxaflex introduceert PowerView Motorisation

Luxaflex Nederland heeft onlangs het nieuwe elektrische bedieningssysteem PowerView Motorisation, waarmee Luxaflex Nederland het automatisch bedienen van raambekleding via de smartphone mogelijk maakt. Met PowerView Motorisation kan raambekleding worden bediend met de PowerView App of met de Pebble Remote. Ook kan door middel van het maken van scènes de raambekleding volledig automatisch bediend worden.

Luxaflex PowerView Motorisation 01

 

PowerView Motorisation maakt wonen mooier en makkelijker: dankzij het slimme elektrische systeem worden instellingen automatisch aangepast op de licht- en privacy-behoeften van de gebruiker en zorgt daarmee voor de perfecte ambiance, zowel ‘s middags, ‘s avonds als ‘s nachts. “Geautomatiseerde bediening hoort bij deze tijd, mensen willen comfort, eenvoud en luxe. Wij beantwoorden deze vraag met dit vernieuwende product,” vertelt Silvia Jagtenberg van Luxaflex Nederland. Het systeem kan zowel worden bediend door middel van de PowerView App of met één van de twee verschillende Pebble-bedieningen. De remote biedt een modern alternatief voor de afstandsbediening en geeft de mogelijkheid om tot wel bijzonder veel verschillende raampartijen automatisch te bedienen en in te stellen, zowel individueel, met slechts één druk op de knop. De Scene Controller heeft een geavanceerd scherm waarop de verschillende combinaties van scenes te zien zijn. In onderstaande video wordt uitgelegd hoe een en ander werkt.

Personaliseren

Naast de Pebble remotes, is PowerView Motorisation ook te bedienen met een smartphone of tablet, dankzij de PowerView App. Deze app is zo geavanceerd dat na eenmalig instellen de raambekleding zich automatisch aanpast aan het ritme van de gebruiker en zonsopkomst en -ondergang, zelfs als de gebruiker niet thuis is of niet verbonden is met internet. Zo kunnen er per dag en tijdstip andere lichtcombinaties ingesteld worden, zowel voor individuele ramen als gezamenlijk. Dankzij RemoteConnect kan het systeem zelfs worden bediend vanuit het buitenland. Behalve de veelzijdige functionaliteit van het systeem, is er ook gedacht aan kindveiligheid en onderhoudsgemak. Dankzij een compacte battery pack achter het product is de hinderlijke stroomtoevoer overbodig. De Pebble remotes zijn te verkrijgen in zeven verschillende kleuren en zijn door hun eigentijdse vormgeving passend in elk interieur. Het innovatieve product is zeer recent bekroond met de WCMA Award voor Best New Style Concept in de categorie Motorisation.

Kijk voor meer informatie op www.luxaflex.nl.

Geplaatst in: Domotica