Door 9 mei 2016 Lees verder →

Denon HEOS Series 2 multiroom-geluidssysteem

Denon heeft belangrijke verbeteringen aan zijn populaire draadloze multiroom-geluidssysteem HEOS aangekondigd. HEOS by Denon is in 2014 door Denon gelanceerd en nu heeft Denon met trots de volgende generatie HEOS Series 2 modellen aangekondigd, te beginnen met de nieuwe HEOS 1-, HEOS 3-, HEOS 5- en HEOS 7-luidsprekers plus de HEOS Amp-versterker en HEOS Link-voorversterker.Denon Heos 2 00

De nieuwe HEOS (HS2)-serie, met verscheidene upgrades voor een nog betere multiroom-luisterervaring, zijn vanaf nu leverbaar. De nieuwe HEOS (HS2)-serie is voorzien van een ingebouwde Bluetooth-functie, waarmee de streamingmogelijkheden via je smartdevice onbeperkt zijn. Met de HEOS-app kun je je Bluetooth-bron bovendien in elke kamer in je huis weergeven door eenvoudig HEOS-zones te groeperen. Ingebouwde Bluetooth breidt het aantal toestellen via welke je kunt streamen uit; door compatibiliteit toe te voegen met Windows Phone, pc en Mac aan de bestaande Android, Apple I-devices en Amazon Fire-opties. Dit biedt de gebruiker meer keuzevrijheid – ze kunnen schakelen tussen hun smart devices en andere opslagsystemen op hun pc en Mac.

Denon Heos 2 01

Muziekbestanden

HEOS is gemaakt door een merk dat zijn sporen heeft verdiend op het gebied van audio, en heeft reeds aangetoond een krachtpatser op geluidsgebied te zijn. De nieuwe HEOS (HS2)-serie neemt dus de volgende logische stap met de introductie van audioweergave met hoge resolutie voor een ultieme luisterervaring. Thuis op je gemak via netwerk of USB luisteren naar ongecomprimeerde WAV- (PCM-), ALAC- (Apple-Audiocodec zonder verlies) en FLAC- (Free ‘Lossless’ Audiocodec) muziekbestanden tot 24 bits/192 kHz. Daarnaast is het binnenkort ook mogelijk te luisteren naar DSD (DSD is het audiocodeerformaat van SACD) en AIFF (Audio Interchange File Format) audiotracks.

Denon Heos 2 02

Multiroom

HEOS is speciaal geschikt voor meerdere ruimten en heeft vier fantastische draadloze speakers voor meerdere zones; De HEOS 1, HEOS 3, HEOS 5 en HEOS 7. De HEOS Link en HEOS Amp maken de HEOS-functionaliteit beschikbaar voor HiFi-systemen en passieve speakers. De soundbar en subwoofer van de HEOS HomeCinema maken het veelgeprezen HEOS-geluid bovendien overal beschikbaar voor tv’s. HEOS geeft de favoriete muziek van gebruikers haarzuiver weer via de wereldwijde toonaangevende cloudbronnen als Spotify, TIDAL, Soundcloud , Deezer en TuneIn. Daarnaast heb je de mogelijkheid content vanaf je smartdevice, pc, Mac of NAS-station naar ieder thuisnetwerk te streamen. Het HEOS draadloze multiroom-audiosysteem is verkrijgbaar bij een select aantal Denon-dealers.

Kijk voor meer informatie op www.denon-hifi.nl.

Geplaatst in: Beeld & Geluid