Door 18 april 2016 Lees verder →

ZyXEL Personal Cloud maakt foto’s en video’s altijd beschikbaar

ZyXEL Communications heeft de onlinedataopslagdienst ZyXEL Personal Cloud geïntroduceerd. Gebruikers van mobiele devices kunnen met ZyXEL Personal Cloud tot 24 TeraByte (TB) aan informatie opslaan. Met ZyXEL Personal Cloud kunnen gebruikers al hun data, zoals documenten, video’s en foto’s, ook gemakkelijk delen met andere gebruikers.

ZyXEL Personal Cloud

ZyXEL Personal Cloud is vooral bedoeld voor gebruikers die op hun mobiele devices, zoals smartphones en tablets, veel dataopslag nodig hebben voor hun foto’s en video’s. De ZyXEL Personal Cloud slaat deze data online op, zodat de opslagruimte op een device niet te snel vol raakt. Personal Cloud is een nieuwe dataopslagdienst die volledig geïntegreerd is met het myZyXELcloud platform en de ZyXEL Drive mobile app. ZyXEL Personal Cloud is een goedkoper alternatief voor opslag op harde schijven. Daarnaast biedt de cloudopslagdienst mobiele gebruikers altijd snel toegang tot hun data.

ZyXEL Drive App

ZyXEL Personal Cloud is verbonden met een ZyXEL Network Attached Storage (NAS) apparaat waarop data vanuit mobiele devices online op harde schijven wordt opgeslagen en altijd beschikbaar is. Met de ZyXEL Drive App is het digitale dataopslagdepot voor iedereen toegankelijk. Gebruikers kunnen een account aanmaken via het myZyXELcloud platform, echter is het voor het gebruik van de Zyxel Drive App niet noodzakelijk een MyZyxelCloud account te hebben. Vervolgens wordt er een verbinding gemaakt tussen de NAS en de ZyXEL Drive App. Gebruikers kunnen dan data in de ZyXEL Personal Cloud beheren, bewerken en delen via hun smartphones en tablets.

Personal Cloud delen

De data opgeslagen in de ZyXEL Personal Cloud op de NAS kan door de eigenaar toegankelijk gemaakt worden voor bijvoorbeeld collega’s, vrienden of familie die zelf geen NAS hebben, maar wel een myZyXELcloud account. ‘Door de explosieve groei van data willen steeds meer gebruikers een persoonlijke online opslagomgeving. Daarvoor hebben we de ZyXEL Personal Cloud ontwikkeld,’ stelt Peter Bos, Head of Channel bij ZyXEL Benelux. ‘ZyXEL Personal Cloud biedt gebruikers van mobiele devices een veilige onlinedataopslagdienst die zeer eenvoudig in gebruik is.’ ZyXEL biedt een sterk portfolio van personal cloud storage devices met de 2-bay model NAS326 met een opslagcapaciteit tot 12TB. Daarnaast zijn er de 2-bay NAS520 en de 4-bay NAS540 EOL en NAS542 J modellen, die ontwikkeld zijn voor dataopslag van bedrijfskritische applicaties voor zakelijke gebruikers en SOHO-kantoren.

Kijk voor meer informatie op mycloud.zyxel.com.

Geplaatst in: Fotografie & Film