Door 29 april 2016 Lees verder →

Plantronics BackBeat FIT nu ook in zwart beschikbaar

Plantronics, een pionier in audio en wearable technology, kondigt aan dat de draadloze stereo koptelefoon, de BackBeat FIT, nu ook in het zwart beschikbaar is. De BackBeat FIT biedt alles wat sporters nodig hebben om gemotiveerd te blijven: eersteklas geluidskwaliteit, veiligheidsfuncties en flexibiliteit. De koptelefoon is klein en licht, en kan via bluetooth draadloos met diverse apparaten worden gekoppeld.

Plantronics BackBeat FIT

Gebruikers kunnen zich richten op fitness terwijl ze genieten van muziek met goede geluidskwaliteit zonder een wirwar aan snoeren en draden. Het flexibele ontwerp biedt een comfortabele, stevige en passende pasvorm voor elke activiteit. Naast de nieuwe zwarte variant is de BackBeat FIT ook beschikbaar in drie andere kleuren: rood, groen en blauw. De BackBeat FIT blijft onder alle omstandigheden goed op zijn plaats zitten. De zachte maar sterke en flexibele hoofdband en in-ear stabilisatoren verzekeren een robuuste, stabiele pasvorm die comfortabel is, ongeacht hoe actief de gebruiker is. De BackBeat FIT beschikt over een zweet- en weerbestendige nano-coating van P2i en een robuust en zweetbestendig ontwerp waardoor de koptelefoon bestand is tegen de zwaarste trainingen. Het gebruik van reflecterend materiaal zorgt voor verhoogde veiligheid, zowel overdag als ‘s nachts. Dankzij het safety-oriented eartip design is de gebruiker zich meer bewust van zijn omgeving. In de armband kunnen tijdens een training een smartphone en eventuele sleutels veilig worden opgeborgen. Wanneer de koptelefoon niet wordt gebruikt dient de armband als beschermend opbergetui. De BackBeat FIT heeft genoeg power voor een week aan trainen en biedt tot 8 uur luistertijd. In DeepSleep (een slaapstand) blijft de headset tot zes maanden opgeladen en klaar voor gebruik. Dankzij de ingebouwde microfoon kunnen gebruikers telefoneren zonder dat ze hun mobiele apparaat hoeven aan te raken. Het bedienen van de muziek gaat eenvoudig met een druk op de knop via het bedieningspaneel op het oordopje.

De zwarte BackBeat FIT is per direct beschikbaar een heeft een adviesprijs van € 129,99.

Kijk voor meer informatie op www.plantronics.com/nl.

Geplaatst in: Beeld & Geluid