Door 16 maart 2016 Lees verder →

Synology DS216j

Nieuw van Synology is de DS216j, een NAS voor thuisgebruik die bij uitstek geschikt is voor media streamen, het delen van bestanden en back-ups. De 2-bay NAS-server, aangedreven door een dualcore-processor met floating point unit (FPU), is ontwikkeld voor thuisgebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbare, efficiënte en energiezuinige NAS-server.

Synology DSs216j

“Met de DS216j, voorzien van Synology’s intuïtieve gebruikersinterface, een verbeterd platform en een veelvoud aan functies, willen we de beste NAS in de markt te zetten voor iedereen die multimedia wil streamen en bestanden wil delen, synchroniseren en back-ups wil maken”, zegt Jason Fan, productmanager bij Synology. De CPU van de DS216j beschikt over een ingebouwde floating-point unit (FPU) voor het snel genereren van thumbnails. De lees- en schrijfsnelheid bedraagt respectievelijk 112,75 en 97,6 Mb/s. Daarbij is de DS216j ontwikkeld met het oog op energie-efficiëntie, wat zich vertaalt in een piekverbruik van slechts 14,85W en slechts 6,95W in ruststand. De DS216j is daarmee snel, efficiënt én milieuvriendelijk. De DS216j draait op DiskStation Manager (DSM), het geavanceerde en intuïtieve besturingssysteem voor Synology NAS-apparaten. Met een breed aanbod aan praktische toepassingen, variërend van het delen van multimediabestanden tot het verzorgen van back-ups, voorziet DSM in alle behoeften van thuisgebruikers op het gebied van thuisservers.

De Synology DS216j heeft een adviesprijs van € 175,45.

Kijk voor meer informatie op www.synology.com/products/DS216j.

Geplaatst in: Home Office