Door 14 maart 2016 Lees verder →

Piper smart home beveiligingssysteem

Altijd en overal in de gaten houden wat er in huis gebeurt, of je nu thuis bent, op je werk of op vakantie. Met Piper beheer en monitor je je huis op een compleet nieuwe manier dankzij de combinatie van videomonitoring en sensoren die je direct een berichtje sturen als er iets gebeurt in je huis terwijl je weg bent. En dat allemaal via je mobiele device en zonder vast servicecontract of verplichte maandelijkse kosten.

Piper 01

Of je je nu zorgen maakt om je gezin, huisdieren of je huis zelf, met Piper weet je zeker dat alles en iedereen veilig is. Het systeem is eenvoudig te besturen via een smartphone of tablet met de bijbehorende mobiele applicatie voor Android en iOS. Deze app biedt verschillende, aanpasbare beveiligingsstanden: thuis, weg en vakantie. Zo zijn gebruikers altijd en overal op de hoogte van wat er in huis gebeurt. Ben je thuis? Dan garanderen de bewegings- en geluidsdetector dat niemand ongemerkt naar binnen sluipt. En in geval van een beveiligingsprobleem word je direct gewaarschuwd door de krachtige 105 dB-sirene.

Oogje in het zeil

Ook als je op je werk of op vakantie bent, of gewoon boodschappen doet, ben je met Piper continu op de hoogte. Dankzij innovatieve 180-graden videomonitoring houd je elke hoek van je huis in de gaten en met video-on-demand bekijk je opgenomen of live-video’s op je smartphone of tablet. De opties voor inzoomen en splitsen – waarmee je tot wel vier verschillende hoeken van je huis in de gaten houdt – zorgen voor een overzicht van elke millimeter van de kamer. En met de audiomogelijkheden in twee richtingen dient Piper ook als video-intercomsysteem voor direct contact met familie of huisdieren.

Piper 02

Accessoires

Gebruikers die op zoek zijn naar een veiliger én slimmer huis, kopen eenvoudig extra accessoires – los of in een pakket – voor huisautomatisering. Via de Piper-app programmeer en controleer je lichten en apparaten op afstand, terwijl de Security Perimeter-uitbreiding met deur- en raamsensoren gebruikers een alert stuurt in het geval van verdachte omstandigheden. Dankzij de omgevingsdata die Piper verzamelt en toont, weet je zeker dat je altijd terugkeert naar een veilig en comfortabel huis.

Belangrijkste kenmerken

De Piper Classic beschikt over de volgende features:

 • Beveiliging: drie aanpasbare beveiligingsstanden (thuis, weg en vakantie), bewegingsdetector, 105 dB-sirene.
 • Automatisering: mogelijkheid voor integratie van Z-Wave-accessoires met Pipers beveiligingsstanden, op afstand bestuurbaar, programmeerbaar, gebruik van omgevingsdata.
 • HD-panoramische camera: 180-graden-fish-eye-lens, elektronische pan, tilt en zoom, 1080p-camerasensor.
 • Op maat gemaakte alerts: een telefoontje, sms’je, e-mail en/of pushbericht om gebruikers en hun omgeving te alarmeren in geval van nood.
 • Omgevingssensoren: monitoring en controle van temperatuur, vochtigheid, licht en geluid.
 • Elegant design: simpele, intuïtieve applicatie. Compacte, tweekleurige vorm met metalen voet.
 • Slimme hardware: ARM-processor, batterijback-up, intern geheugen voor video-opslag, 802.11b/g/n wifi.
 • Gratis cloudopslag: voor opslag van video’s, verzending van notificaties en extra login- en verbindingsmogelijkheden.
 • Android- en iOS-ondersteuning: beschikbaar op Android- en iOS-smartphones en -tablets.
 • Audio in twee richtingen: direct contact met kinderen, ouderen of huisdieren in huis.

De Piper Night Vision beschikt daarnaast over de volgende features:

 • 180-gradendag- en nachtzicht: het grootste gezichtsveld in de markt. Schakelt automatisch in wanneer het donker wordt.
 • Geavanceerde cameraresoluties: 3,4-megapixelcamerasensor.
 • Snellere ARM-processor: voor eersteklas verwerking van informatie.
 • Multi-Piper-functionaliteit: ondersteuning voor vijf verschillende Pipers in huis, met mogelijkheid voor verschillende overzichtsbeelden op één scherm.
 • Bedside-mode: met paniekknop voor handmatig aanzetten van een sirene in geval van nood.
 • Beveiliging door Icontrol Networks: alle Piper-data zijn beveiligd door SSL-versleuteling en strenge beveiligingsmaatregelen.

De Piper-producten zijn verkrijgbaar in zwart en wit. De adviesprijzen van de Piper-camera’s zijn € 199,90 voor de Piper Classic en € 299,90 voor de Piper Night Vision.

Kijk voor meer informatie op www.getpiper.com.

Geplaatst in: Domotica