Door 25 maart 2016 Lees verder →

Philips 276E6ADSS E-Line monitor

MMD, merklicentiepartner voor Philips Monitors, heeft de eerste monitor ter wereld met Quantum Dot Color-technologie geïntroduceerd. De Philips 276E6ADSS, het nieuwe E-Line-scherm van 27 inch, biedt professionele kleurkwaliteit, met kleuren die levendiger, consistenter en echter zijn dan ooit, en met 99 procent ondersteuning van Adobe RGB. En dat allemaal voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Philips Quantom Dot Monitor

Quantum Dot Color is een innovatieve nano-materiaaltechnologie die zeer accurate, verzadigde kleuren produceert. Sterker nog: de technologie biedt 30 procent meer kleur dan gebruikelijke sRGB LED’s. De technologie kost ook maar een fractie van de meeste kleurkritieke technologieën en gebruikt 25 procent minder energie. Dit is dus ook goed voor de energierekening. Artem Khomenko, productmanager Philips Monitors Europa bij MMD, legt uit wat deze technologie zo anders maakt: “Bij een gebruikelijk LCD-scherm mengen de RGB-kleurkanalen zich met elkaar, wat nadelige gevolgen heeft voor de mate waarin het scherm een kleurengamma kan weergeven. Dit nieuwe LCD-scherm met Quantum Dot Color-technologie zorgt voor een veel scherper onderscheid tussen de kanalen en zorgt binnen het hele gamma voor consistente, levendige kleuren.”

Kleurenpalet

Het nieuwe 27 inch-scherm staat symbool voor de inspanningen van MMD om betere resoluties en een betere beeldkwaliteit aan te bieden aan álle gebruikers – het zijn immers niet alleen zakelijke gebruikers die profiteren van een kleurecht beeld. Het uitgebreide kleurenpalet is ook ideaal voor filmliefhebbers, amateurfotografen en designers die erop moeten kunnen vertrouwen dat kleuren consistent en levensecht worden weergegeven. De nieuwste telg in de E-Line beschikt over IPS-ADS-technologie voor een helderder beeld, een Full HD-resolutie van 1920×1080 pixels en een extra brede kijkhoek van 178 graden. Philips Smart-technologie voorziet de kleuren van een beter contrast en een betere helderheid. SmartImage Lite verbetert op een dynamische manier het contrast, de kleurverzadiging en de scherpte en past zich zo aan op wat er op het scherm te zien is.

SmartControl Lite

SmartControl Lite is een snelle, eenvoudige manier om de schermparameters te af te stemmen. SmartContrast past automatisch de kleuren, het contrast en de achtergrondverlichting aan om de kijkervaring nog rijker en meeslepender te maken. En voor wie net even iets meer nodig heeft is er SmartResponse, dat supersnelle responstijden van 5 ms mogelijk maakt voor snelle applicaties, zoals games. Een andere waardevolle functie voor thuisgebruikers is de MHL-aansluiting. Gebruikers kunnen heel eenvoudig mobiele apparaten aansluiten op het scherm via een optionele MHL-kabel en vervolgens genieten van mobiele media op een veel groter scherm met Full HD-resolutie, uitstekend geluid via de geïntegreerde speakers – en uiteraard de kleurechtheid van Quantum Dot Color-technologie. De nieuwe Philips 276E6ADSS monitor heeft een glossy witte afwerking en een zilveren standaard. Daarnaast heeft het scherm in plaats van uitstekende knoppen een aanraakbediening. Zo blijven de toch al strakke en slanke lijnen overal mooi, netjes en doordacht.

Het nieuwe Philips 276E6ADSS-scherm heeft een adviesprijs van € 329,-.

Kijk voor meer informatie op www.philips.com/monitors.

Geplaatst in: Diversen