Door 4 maart 2016 Lees verder →

Marmitek Connect AE14

Sommige apparaten beschikken niet over een geschikte audio-uitgang op deze apparatuur aan te sluiten op uw audio apparatuur, zoals bijvoorbeeld de nieuwe Apple TV 4 en Google Chromecast. Ook hebben sommige tv’s geen geschikte audio-uitgang. Wilt u deze apparatuur toch aansluiten op uw audio apparatuur, dan biedt de Marmitek Connect AE14 uitkomst. Deze zogeheten HDMI audio extractor met ARC maakt het mogelijk om audio van uw HDMI-bron of tv te halen en deze door te sturen naar uw home cinema set, audio versterker of soundbar.

Marmitek Connect AE14De producten uit de Connect-serie van Marmitek kunnen worden toegepast als de in- en uitgangen van apparatuur niet standaard met elkaar verbonden kunnen worden. Met de Marmitek Connect AE14 audio extractor wordt het uitgebreide Marmitek aanbod van HDMI switchers, splitters & converters verder uitgebreid. De Marmitek Connect AE14 speelt het geluid van uw Smart TV applicaties (Netflix, YouTube) of ingebouwde TV decoder af op uw home cinema set, audio versterker of soundbar. Ook kunt u HDMI-bronnen zonder eigen audio-uitgang (Chromecast, Wii U, Media Players) toch aansluiten op uw audio apparatuur.

Marmitek Connect AE14 2Beluister muziek (MP3, audio streams, radio zenders) zonder dat hiervoor de TV aan staat. Gebruik de Audio Return Channel (ARC) functie van uw TV zonder dat uw audio apparatuur hiervoor geschikt is. Kortom, het is een veelzijdige probleemoplosser bij het aansluiten van uw audio apparatuur op uw TV, monitor of projector. Bepaal zelf het gewenste audio formaat met de unieke EDID-schakelaar.
De Marmitek Connect AE14 heeft een adviesprijs van € 59,95.

Kijk voor meer informatie op www.marmitek.com.

Geplaatst in: Beeld & Geluid