Door 26 februari 2016 Lees verder →

Netgear Nighthawk X4S AC2600 Smart WiFi Router

Nieuw van Netgear is de Nighthawk X4S AC2600 Smart WiFi Router (R7800). De nieuwe Nighthawk X4S biedt niet alleen een razendsnelle WiFi-verbinding naar elk apparaat; mobiele apparaten die werken met 160Mhz kunnen zelfs rekenen op twee keer zo snelle doorvoer als andere routers. De Nighthawk X4S beschikt over geavanceerde mogelijkheden die een zeer hoge internetsnelheid ondersteunen die nodig is voor volledige dekking in het moderne verbonden huis en het slimme huis van de toekomst.

Netgear R7800

De Nighthawk X4S is de nieuwste toevoeging aan de Netgear Nighthawk-lijn van producten en bereikt een heel nieuw niveau van snelheid. De Nighthawk X4S ondersteunt Wave 2 WiFi-features als quad-stream architectuur voor zowel 2.4 als 5Ghz, Multi-User Multiple-Input Multiple-Output (MU-MIMO) en 160Mhz aan bandbreedte. De router verbetert het gebruik van beschikbare bandbreedte om vertragingsvrij gamen en sneller streamen van HD Video te ondersteunen. Dankzij de krachtige dual-core 1.7 Ghz processor biedt de router 802.11ac wifisnelheden tot 2.53Gbps, ondersteunt deze tot vier datastreams in elke wifiband en maximaliseert de snelheid waarmee data naar meerdere mobiele apparaten tegelijk gestuurd kan worden. Je kunt vanuit elke plek in huis je favoriete 4K HD video naar het ene apparaat streamen, en een online multiplayer videogame op een ander apparaat spelen, met beter beeld én minder bufferen.

160 MHz bandbreedte

Hoewel zelfs de nieuwste WiFi-routers zoals Nighthawk X4S nu vier streams met verbeterde bandbreedte ondersteunen, hebben nog steeds veel mobiele apparaten alleen single- of dual-stream ondersteuning vanwege beperkingen in grootte en batterij. Om dit probleem te voorkomen heeft Netgear de Nighthawk X4S ontworpen om de snelst mogelijke 160 Mhz bandbreedte te ondersteunen, waarmee de doorvoer voor ondersteunde mobiele apparaten wordt verdubbeld, zodat je verzekerd bent van de hoogst mogelijke snelheid. Netgear ontwerpt Nighthawk routers met de beste technologie voor snelheid, bereik, betrouwbaarheid, gebruiksgemak en beveiliging van met WiFi ondersteunde apparaten – smartphones, laptops, tablets, smart TV’s, gameconsoles, Blu-ray spelers en mediaservers. De Netgear Nighthawk X4S AC2600 Smart WiFi Router (R7800) is binnenkort beschikbaar bij de grote winkelketens en online voor een adviesprijs van € 299,-.

Kijk voor meer informatie op www.netgear.com/home/discover/nighthawk.

Geplaatst in: Home Office