Door 8 januari 2016 Lees verder →

Samsung Galaxy TabPro S

Nieuw van Samsung is de Galaxy TabPro S. Deze premium tablet combineert Samsungs innovatieve technologie met Windows 10 van Microsoft. Het apparaat brengt de meest gebruikte mogelijkheden van laptops en tablets samen. Zo heb je toegang tot een volledige notebook-PC op het formaat en gewicht van een tablet. Het gevolg is de meest productieve mobiele ervaring. Thuis, op werk en onderweg.

Samsung Galaxy-TabPro-S_01

De Galaxy TabPro S is ideaal voor mensen die thuis, op werk en onderweg hun productiviteit willen maximaliseren. De tablet biedt met Windows 10 Home of Windows 10 Pro volledige PC-functionaliteit. Zowel privé als zakelijk geniet je zo van alle mogelijkheden van Windows 10. Het apparaat is compatible met bestaande IT-infrastructuur. De Galaxy TabPro S is zo ontworpen dat je het probleemloos meeneemt. De Galaxy TabPro S is 6,3 millimeter dun en weegt slechts 693 gram. De meegeleverde keyboard-cover verbetert de gebruikservaring en is net zo prettig te bedienen als die van een PC, óók in Stand Mode. De Galaxy TabPro S heeft het allereerste Super AMOLED display voor Windows. Het multi-touch display zorgt voor diepere kleurcontrasten en met 94 procent natuurlijke tonen zijn zowel levensechte kleuren als precieze details gegarandeerd. Op het lichtgewicht, energie-efficiënte 12 inch AMOLED display speel je games en kijk je films in ongeëvenaarde helderheid en kleurnauwkeurigheid.

Krachtige prestaties

De Galaxy TabPro S maakt gebruik van Samsungs geavanceerde technologieën om de performance en energie-efficiëntie te optimaliseren. Fast charging is verbeterd en laadt de batterij van de Galaxy TabPro S volledig op in slechts 2,5 uur, terwijl een volle batterij bij normaal gebruik tot 10,5 uur meegaat. De Galaxy TabPro S is uitgerust met de nieuwste generatie Intel Core M-processor. De processor is ontworpen voor 2-in-1 tablets zonder ventilator en heeft een energieverbruik van slechts 4,5W. Kortom, geen afleidende geluiden en maximale energiezuinigheid. Om de productiviteit verder te verbeteren zijn een multi-port adapter (HDMI, USB Type A & C) en Bluetooth Pen apart verkrijgbaar.

Samsung Galaxy-TabPro-S_02

De Galaxy TabPro S is vanaf februari 2016 wereldwijd beschikbaar in twee versies. De Windows 10 Home-variant heeft een verkoopadviesprijs van € 999,- en de Windows 10 Pro-variant een verkoopadviesprijs van € 1.099,-.

Kijk voor meer informatie op www.samsung.nl.

Geplaatst in: Home Office